Obvestila podjetij
Strojna oprema
Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
19.04.2024 21:20
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako umetna inteligenca spreminja kibernetsko varnost?

Kibernetska varnost postaja vse večja skrb za podjetja. V boju lahko ključno vlogo odigra umetna inteligenca (AI). Več o tem boste izvedeli 25.4.2024 na "CEE Cybersecurity Forum 2024 - AI powered future of security"

Eden izmed osrednjih poudarkov dogodka bo predstavitev Microsoftovega “Security Copilota”, ki izkorišča moč umetne inteligence za samodejno zaznavanje in odzivanje na grožnje. Poleg tega se bomo dotaknili tudi vpliva nove NIS2 zakonodaje na podjetja ter kako se nanjo prilagoditi.

Slišali boste nasvete strokovnjakov za kibernetsko varnost in razpravljali o najnovejših izzivih in trendih ter njihovem vplivu na vaše podjetje. To je izjemna priložnost za izboljšanje kibernetske varnosti z uporabo novih tehnologij.

Poleg zanimivih predavanj vas čakajo tudi tri različne delavnice, ki vam bodo pomagale še bolje razumeti in utrditi vaše znanje o kibernetski varnosti.

25.4.2024 CEE Cybersecurity Forum 2024 – AI powered future of security

Dogodek iz Varšave bomo prenašali tudi online, tako da lahko izberete prijavo za brezplačno online spremljanje. Prijavite se čim prej saj je na voljo le še nekaj mest.

Ne zamudite te priložnosti, da iz prve roke izveste najaktualnejše informacije s področja kibernetske varnosti. Z vami bodo vodilni strokovnjaki Paula Januszkiewicz, Michal Jaworski, Daniel Grabski, Alexander Värä, Egemen Konu, Uros Babic [MVP], Michał Cherek & Miroslav Holusa.

Več o forumu in prijava >>

Agenda:

  • Redefining Security Operations from Strategic perspective – LESSONS FROM SOCS 6 YEARS APART
  • Cybersecurity landscape – CHALLENGES, RESPONSES, NEXT STEPS
  • A Security Primer for Generative AI – THE GENERATIVE AI SECURITY SCOPING MATRIX
  • The Role of AI in Cybersecurity Operations – LOOK INTO THE FUTURE
  • Escape the any disaster in minutes
  • The future of cybersecurity incident response with AI – EMPOWERING SOC TEAMS

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več