Crayon

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share

Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij v oblak, optimizacijo in upravljanje programske opreme. Naše storitve pokrivajo 4 področja:

  1. Ocena in migracija v oblak: prilagajanje IT rešitev za prihodnost v oblaku
  2. Vodenje in optimizacija: optimizacija stroškov za hibridno ali večoblačno okolje
  3. Upravljanje in podpora: IT upravljanje, kibernetska varnost in IT podpora
  4. Inoviranje in pospeševanje rasti: rešitve umetne inteligence (AI)

Crayon – celovite IT rešitve

Uporabljamo nadgrajen SAM pristop standardnega upravljanja s programsko opremo imenovan Software & Cloud Advisory (SCA). Naše rešitve kibernetske varnosti (Cyber Security) združujejo različne storitve in platforme. Uporabnikom pomagamo osvojiti sodobne tehnologije na delovnem mestu za boljšo produktivnost in prilagodljivost.

Sodelujemo s ponudniki programske opreme in storitev v oblaku, kot so Microsoft, AWS, Google cloud, Oracle, IBM, Flexera …

crayon-celovite-IT-rešitve

Poleg globalne ekipe strokovnjakov imamo v Sloveniji tudi lokalno ekipo Crayon strokovnjakov – večoblačni arhitekti, svetovalci in IT strokovnjaki. Pomagamo vam zaščititi IT sredstva, načrtovati, razširiti, optimizirati, upravljati IT in uvajati inovacije z odločitvami, ki temeljijo na podatkih. Našli nas boste na strani strank, ki jih pozorno poslušamo, pomagamo in podpiramo na poti digitalne transformacije.

Kontakti

https://www.crayon.com/si/

info.si@crayon.com

0597 87 142

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana

https://www.linkedin.com/company/crayon-group


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Crayon

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.