Računalništvo, telefonija
22.10.2012 17:30

Deli z drugimi:

Share

Odporni notesniki Durabook na voljo tudi pri nas

Da so prenosniki z vojaškimi standardi odporni na padce in udarce dražji od 3000 EUR je mit, ki ga razbija podjetje Twinhead Durabook. Z veseljem sporočamo da je v Sloveniji prispela nova generacija prenosnikov z vojaškimi standardi, ki so z dobro opremo na voljo že od 1399 EUR z DDV naprej.
Odporni notesniki Durabook na voljo tudi pri nas
Odporni notesniki Durabook na voljo tudi pri nas

Podjetje Twinhead, eden vodilnih proizvajalcev odporne elektronske opreme odporne na udarce in padce, je dalo na trg nove modele prenosnih računalnikov Durabook, ki ustrezajo vojaškim standardom in so testirani ter prirejeni za delo v težkih razmerah. Vrži me po tleh in še vedno bom delal. Udari po meni in še vedno se bodo Windowsi postavili v hitrem času. Vse to in še več je Durabook.

Uvoznik za področje sedanje Slovenije in bivše Jugoslavije je podjetje Geri Computer z Maribora, ki z partnersko mrežo in lastno internetno trgovino www.NOTESNIKI.siponuja izdelke Twinhead Slovenskim uporabnikom. Izpopolnjeni modeli 2012 so sedaj na voljo z varčnimi Intel i3 ali i5 procesorji. Proti doplačilu, pa se jih lahko nadgradi tudi na hitrejši Intel i7 procesor in SSD disk.

Prenosniki za zahtevne imajo poleg magnezijevega ohišja in procesorjev INTEL vgrajen še RS232 serijski port in so lahko po želji stranke skonfigurirani od procesorja, diska, spomina in oblike. 2 letna serijska garancija se lahko za doplačilo podaljša na 3 leta. Modele se lahko opremi z Microsoft Windows 7 operacijskim sistemom. Kmalu pa bodo na voljo tudi izvedbe z novim operacijskim sistemom Windows 8. Za posebne potrebe in po želji, pa se da na sistem Durabook naložiti tudi LINUX OS.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več