Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 74551400
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5792070000
Transakcijski račun:
SI56 3000 0000 5076 725
Osnovna dejavnost:
P85.590 Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje
Ustanovitelj:
Tatjana Kordiš Jurčič, Ana Kordiš, Marko Kordiš

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. V njihovih predavalnicah lahko zasledite le izkušene predavatelje, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse in z udeleženci delijo uporabno strokovno znanje s svoje bogate kariere. Udeležencem pomagajo reševati probleme, s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Cilj izobraževanj je pridobitev znanja, ki ga je moč takoj prevesti v dejanja.


Bogata zgodovina

V Agenciji POTI uspešno izvajajo izobraževalne programe že več kot 20 let in so bili razglašeni za izobraževalno agencijo leta 2019. Izbirate lahko med široko ponudbo izobraževanj s področja odličnosti vodenja, sodobnih »lean & agile« tehnik, projektnega managementa – v skladu s svetovnimi IPMA in PMI standardi ter Nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK (Akademija projektnega managementa), učinkovitih metod pogajanj, pogodbenega prava, organizacije časa in dela, uspešnega doseganja ciljev, vodenja sestankov, produktivnosti zaposlenih, strokovnih usposabljanj, optimizacije v proizvodnji, energetske učinkovitosti, in še vrsto drugih tudi s področja IKT, elektrotehnike, strojništva … Vsa izobraževanja si lahko podrobneje ogledate na njihovi spletni strani.
Z novimi znanji do uresničitve vaših ciljev!

Agencija_POTI_Izobrazevalna_agencija_leta_2019

Izobraževanje po meri

Investirajte v izobraževanja Agencije POTI, ki so vedno odlično ocenjena in polna praktičnega znanja ter se pridružite dosedanjim, več kot 30.000 zadovoljnim udeležencem. Prednost Agencije POTI je, da lahko vsako posamezno izobraževanje in izvedbo le-tega tudi povsem prilagodijo potrebam in ciljem vaše organizacije v okviru njihove ponudbe Izobraževanje po meri. Vsebino, čas in kraj izobraževanja prilagodijo vašim željam, kar zagotovi največjo učinkovitost izobraževanja.

Založništvo

Poleg bogate izobraževalne ponudbe je pester tudi njihov založniški program, ki obsega strokovne knjige s področja projektnega managementa, inovativnosti in kreativnosti, obnovljivih virov energije, elektrotehnike in še vrsto drugih. Od leta 2000 izdajajo tudi uveljavljeno Elektrotehniško revijo. Praktične in strokovne članke z nasveti, idejami in novostmi pa z vami delijo na blogu Prelistaj.si.

Veseli bodo tudi vaše družbe.

Več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice