Računalništvo, telefonija
17.03.2015 09:11
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Skype za poslovna okolja!

Poslovni Skype navdušuje v vseh pogledih!
Poslovni Skype navdušuje v vseh pogledih!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki priljubljeni program za izmenjavo sporočil Skype uporabljate tudi v poslovnih okoljih. Podjetje Microsoft je namreč za poslovne uporabnike pripravilo poskusno različico programske opreme Skype for Business Technology Preview, ki omogoča preizkušanje možnosti priljubljenega programa za zvočno in video komunikacije in takojšnje sporočanje v poslovnih okoljih. Novost je že na voljo za brezplačen prenos na spletni povezavi bit.ly/Skype-for-Business-Technology-Preview, njegova uporaba pa je sila preprosta in intuitivna.

Novi Skype za poslovna okolja je dejansko nekoliko predelana programska oprema Lync, ki je bila pripravljena s strani podjetja Microsoft za namene hitrega in enostavnega izmenjevanja sporočil med zaposlenimi. Z eno samo aplikacijo je namreč mogoče upravljati z neposrednimi sporočili, zvočnimi klici in video konferencami. Poleg tega je mogoče še preverjati pristnost drugih del vzpostaviti možnost deljenja omizja, zato je Lync že vrst let ključna komponenta Microsoftove rešitve Unified Communication.

Microsoft bo za nameček kmalu programsko opremo Skype for Business vključil še v pisarniški paket Office. Končno različico novosti pa lahko na trgu pričakujemo v mesecu aprilu.


Prijavi napako v članku