DUNA ŠPENKO d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 22024824
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5449812
Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0229 476
Osnovna dejavnost:
M71.129 Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje
Ustanovitelj:
Uroš Špenko

Špenko TV

Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se vam na iskalniku pojavi podjetje Duna Špenko z dolgoletnimi izkušnjami pri projektiranju ali montaži prizemnih in satelitskih anten.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 z vizijo zagotavljanja kakovostnih storitev z usposobljenim kadrom.

DUNA Špenko_HDMI splitter 1x2

Ekskluzivni distributer blagovne znamke EDISION

Leta 2005 je podjetje Duna Špenko d.n.o. stopilo v partnerstvo s priznano nemško blagovno znamko EDISION. Blagovna znamka EDISION je ena izmed vodilnih na področju proizvodnje in prodaje digitalnih sprejemnikov (SET-TOP-BOX), nizkošumnih konverterjev (LNB), anten ter ostale satelitske, prizemne in kabelske opreme. Uspešno partnerstvo s podjetjem Duna Špenko, ki stalno išče nove prodajne metode in ideje, je EDISION-u prineslo nove uspehe na slovenskem trgu. Povpraševanje po EDISION izdelkih se je znatno povečalo, kar dokazuje tudi rast prometa.
Nenehno iščejo nove rešitve za enostavnejšo uporabo njihovih storitev in produktov. V ta namen pripravljajo sveženj posodobitev za sprejemnike EDISION, ki jih bo mogoče nadgrajevati na daljavo, kar pomeni nižje stroške vzdrževanja sistemov.

Celostne rešitve za satelitske in zemeljske povezave

V podjetju Duna Špenko d.o.o. pripravijo in izdelajo manjše kabelske sisteme, hotelske sisteme in skupinske sisteme (apartmaji, sobe, počitniške hiše …). Strokovni kader je usposobljen tudi za izdelavo internetnih omrežij, enokabelskih povezav preko koaksialnih kablov (novih ali obstoječih sistemov) tako za internet kot tudi za televizijo. Postavijo in hkrati vzdržujejo točkovno internetno povezavo večjih razdalj.

DUNA Špenko_picco kabel

Vse za popravilo vaše računalniške opreme

Ker se zavedajo, da je delo brez delujoče računalniške opreme nemogoče, so se del sredstev odločili nameniti razvojnemu parku za servis in popravilo namiznih ali prenosnih računalnikov, računalniških komponent, tiskalnikov in brezžičnih omrežij. Hkrati nudijo diagnostiko računalnikov, čiščenje in reševanje podatkov z berljivih medijev.

Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja DUNA ŠPENKO d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DUNA ŠPENKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.