Računalništvo, telefonija
12.12.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Samsung Knox – varnost vojaškega razreda

Samsung Knox – varnost vojaškega razreda
Samsung Knox – varnost vojaškega razreda

Samsung je z novo serijo vrhunskih pametnih telefonov Galaxy Note10 združil čudovito eleganco v oblikovanju z zmogljivimi funkcijami za izboljšanje produktivnosti, kar uporabnikom omogoča izkoristek prav vsakega trenutka. Galaxy Note10 je zasnovan tako, da omogoča enostavno preklapljanje med poslovnim in zasebnim življenjem, kar daje uporabnikom možnost svobodnega izražanja na način kot ga želijo in tako pokažejo svoj ustvarjalni duh. Serija Galaxy Note že leta pomaga milijonom zvestim uporabnikom po vsem svetu, da sledijo svojim strastem in dosegajo svoje cilje – naredijo še več in dosežejo nedosegljivo.

Odlika nove serije je tudi varnost. V Galaxy Note10 je vgrajena varnost vojaškega razreda, ki nudi najvišjo raven zaščite vaših podatkov. Samsung Knox platforma vam je na voljo od trenutka, ko napravo vzamete iz škatle. Knox platformo sestavljajo prekrivajoči se obrambni in varnostni mehanizmi, ki ščitijo pred vdorom, škodljivo programsko opremo in drugimi nevarnejšimi grožnjami. Platforma zagotavlja varnost, z varno napravo pa ste lahko svobodni, ko delate in ko se zabavate – kadarkoli, kjerkoli in kadarkoli želite.

Vse Samsung storitve uporabnikom zagotavljajo izjemno Galaxy izkušnjo. Samsung Health pomaga uporabnikom doseči tudi cilje na področju zdravja in dobrega počutja s stalnim spremljanjem dejavnikov. Tudi ti podatki so seveda zaščiteni s Samsung Knox varnostno platformo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku