COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 61644757
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1666673000
Transakcijski račun:
SI56 0400 0027 6129 744
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Valter Faganelj, Nataša Faganelj

V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, kajti tiskani mediji so še vedno ključni gradniki za prepoznavnost blagovnih znamk. V današnji digitalni dobi je vsak trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi in e-poštnim marketingom. Za največji doseg oziroma osvojitev novih ciljnih skupin se mnoga podjetja še vedno zanašajo na preverjen pristop, tiskane medije in promocijske artikle. V slovenskem podjetju Copigraf Faganelj d.o.o. že 25 let s svojim obsežnim znanjem s področja tiska in promocije svojim strankam nudijo celovito ponudbo tiskanih izdelkov in storitev.

Razpolagajo z najsodobnejšo tehnologijo, ki jim pomaga vsako leto uresničevati njihov glavni cilj, zadovoljstvo strank.

Kakovostne tiskovine vseh velikost in oblik

Tisk ustvari veliko bolj osebno in čustveno vez, ki pusti trajen vtis na prejemniku. To pa zato, ker so določeni deli možganov, ki absorbirajo in shranjujejo vizualne informacije, bolj aktivni pri gledanju tiskanih medijev.

Podjetje Copigraf z modernim strojnim parkom izdeluje raznoliko tiskovino: letake, plakate, vizitke, zloženke, dopisne liste, vabila, čestitke, bloke, brošure, knjige, kataloge, koledarje, vstopnice, diplomske in seminarske naloge, nalepke in še več. Po želji vam lahko tiskovino natisnejo na poseben papir in plastificirajo s sijajnimi ali mat folijami različnih debelin, vežejo s PVC spiralno vezavo ali pa oblikujejo v knjigo z žično spiralo. Pri kreiranju vam pomagajo z grafično pripravo in oblikovanjem tiskovin.

Najboljša pot do vaše prepoznavnosti

Roll-up stojala, promocijsko pohištvo, transparenti, zastave … s tiskalniki večjih dimenzij natisnejo poljubno grafiko na različne materiale. S sodobnimi tiskalniki lahko tiskajo tudi na steklo, polipropilen in PVC materiale.

Tisk unikatnih promocijskih izdelkov

Promocijski izdelki so uspešna marketinška strategija, ki se že vrsto let uporablja vzporedno s tradicionalnim trženjem in še vedno igra pomembno vlogo pri privabljanju občinstva. Od uniform in delovnih oblačil do barvitih majic, ki nosijo vaše barve in logotip, promocijska oblačila so zanesljiv način ustvarjanja navdušenja nad vašo blagovno znamko.

Podjetje Copigraf vam nudi: direktni tisk na majice, izrez iz floka, toplotni odtis preslikačev, vezenje na oblačila, izdelavo našitkov in dobavo reklamnega materiala (tisk na dežnike, denarnice …)

Foto izdelki in personalizirana darila

Kako lahko na najbolj izviren način ohraniti spomine in obenem razveselite najbližje? Spomine natisnite na različne produkte ali materiale za stensko dekoracijo. Podjetje Copigraf tiskajo stenski dekor poljubnih dimenzij in oblik na različne materiale: papir, fotoplatno in penjen PVC različnih debelin. Natisnete lahko samo eno fotografijo ali pa cel kolaž, ki ga lahko oblikujete po svojih željah.

Vaše fotografije in spomini so lahko tudi osrednji motiv koledarjev. Ti so lahko enolistni ali večlistni in zvezani s spiralo. Koledarje lahko podarite poslovnim partnerjem, strankam ali pa prijateljem. Poleg stenskega lahko oblikujete tudi namizni koledar.

Ste bili ravno na potovanju po Aziji ali pa na srebrni obletnici staršev? S fotoknjigo lahko na enostaven in privlačen način ovekovečite vse nepozabne trenutke in dogodke, ki jih boste lahko delili s svojimi najbližjimi.

Več o podjetju Copigraf Faganelj na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.