TRACE BS d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 71810412
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2238896000
Transakcijski račun:
SI56 0215 1025 6183 249
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Marjan Kralj, Boštjan Kosi

V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske opreme – Trace Solutions. Na to je vezano tudi svetovanje na področju poslovnih procesov, njihove optimizacije in informatizacije / digitalizacije.

Skupina Trace Solutions z uvedbo svojih rešitev v podjetjih poenostavi procese in zniža stroške poslovanja. Z njihovimi rešitvami boste stroške lahko tudi natančno analizirali in še mnogo več. Rešitve uvajajo »na ključ«, zanje pa seveda nudijo tudi vso potrebno podporo. Vse to pa je zgolj začetek.

In še ena prednost, ki nikakor ni zanemarljiva: za uporabo njihovih rešitev plačujete mesečno naročnino, ki je odvisna od obsega uporabe. Podjetje Trace BS v sklopu naročnine nudi tudi brezplačno podporo, dopolnitve in brezplačne nove različice.

Evidenca prisotnosti in registracija delovnega časa

S storitvijo Trace.PRISOTNOST boste dobili učinkovito rešitev za registracijo delovnega časa. Brez natančnega beleženja prisotnosti zaposlenih težko spremljamo optimalno izrabo delovnega časa. Zato je Trace.PRISOTNOST rešitev, ki jo potrebuje vsako podjetje. Prisotnost zaposlenih namreč beleži ažurno, sprotno in enostavno.

Sama registracija delovnega časa pa ne pomeni nobene dodane vrednosti, če podatkov ne moremo prenesti v sisteme za obračun plač in kadrovsko evidenco. Prav to je integralni del rešitve Trace.PRISOTNOST.

Kaj torej omogoča?
• Sprotni pregled nad prisotnostjo,
• vodenje evidence odsotnosti,
• spremljanje ur po posameznih vrstah prisotnosti in odsotnosti, prevozov na delo in malic,
• nastavitev različnih urnikov dela,
• vodenje stanja ur,
• vodenje stanja dopustov,
• priprava podatkov za obračun plač in prenos podatkov obračun plač,
• registracija zaposlenega na različna stroškovna mesta v enem delovnem dnevu in
• uporabo na WEB platformi in na mobilnih telefonih.

Kontrola pristopa

Trace.DOSTOP je sistem nadzora dostopa do poslovnih prostorov. Pozabite na klasične ključe. Rešitev Trace.DOSTOP združuje odlično uporabniško izkušnjo in najvišjo raven kontrole pristopa.

Omogoča:
• dostop do posameznih prostorov z RFID kartico,
• zaklepanje z elektronsko ključavnico,
• vzpostavitev popolnega nadzora nad prehodi v objektu – za vsaka vrata lahko določite, kdo in kdaj jih sme odpreti,
• možnost določitve časa odklenjenih vrat in samodejno zaklepanje ob uri,
• vklop/izklop določenih naprav ob uri (alarmni sistem, luči …),
• sprotni pregled dostopov po posameznih lokacijah,
• kontrola pristopa na oddaljenih lokacijah (z uporabo spletne ali GSM povezave).

Spremljanje proizvodnje

Trace.MES je rešitev, prilagojena dobi digitalizacije, v kateri veljajo »nova pravila«. Število naročil in delovnih nalogov se je namreč povečalo, naročene količine izdelkov pa so manjše. Podjetja so izredno prilagodljiva in izdelke proizvajajo glede na želje kupcev. Za to pa podjetja potrebujejo ustrezno informatizacijo proizvodnih procesov in spremljanje proizvodnje.

S Trace.MES rešitvijo so lahko kos izzivom današnjega časa, saj zagotavlja podatke za tovrstno proizvodnjo, ki jo podjetja lahko enostavno spremljajo, omogoča pa ogromno funkcionalnosti, od informacij o opravljenem delu, evidentiranja materiala in izvajanja meritev do beleženja zastojev in krmiljenja strojev.

Poenostavljeno in hitrejše delo v skladišču

Skrbno in učinkovito delo v skladišču ni mačji kašelj. Učinkovita informacijska podpora je lahko ključna prednost pred konkurenco, ki bo povečala produktivnost in zmanjšala izgube materiala. Trace.WMS je rešitev, ki ne glede na vložek na koncu pomeni prihranek in dodano vrednost. Poleg tega so njeni učinki vidni v zelo kratkem času.

Potrebujete informacije za odločanje? Ni problema!

Z rešitvijo Trace.BiD lahko hitro in enostavno postavite nadzorne plošče za področja poslovanja, ki jih želite spremljati. Izbira elementov in funkcionalnosti je malodane neskončna. Idealna rešitev, če želite podatke hitro pretvoriti v koristne informacije.

Natančna poročila kot bi mignil

Kdor je kadarkoli skrbel za ustvarjanje, upravljanje ali distribucijo poslovnih poročil ve, da je lahko to sila zapletena zadeva. Danes za učinkovito delo bolj kot kadarkoli prej potrebujemo informacije tako rekoč v trenutku.

Trace.ReportServer poskrbi za učinkovito samostojno ustvarjanje, upravljanje in distribucijo poročil – na kateri koli napravi ali v kakršni koli obliki, na kateri koli bazi podatkov ali podatkovnem viru.
Stranke podjetja Trace Solutions so tako mala kot srednja in velika podjetja. Prisotni so v Sloveniji in v celotni Adria regiji.

Več o podjetju Trace BS in njihovih rešitvah najdete na spletnih straneh trace.si | tracebs.com | traceis.com.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TRACE BS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TRACE BS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.