Računalništvo, telefonija
09.08.2004 09:28

Deli z drugimi:

Share

Prihajajo Logitech X-530 in Logitech X-230

Vodilni izdelovalec multimedijskih zvočnikov Logitech je danes predstavil dva kompleta novih zvočnikov Logitech X-530 in Logitech X-230, namenjena ljubiteljem igric, digitalne glasbe in vsem uporabnikom osebnih računalnikov. Oba kompleta ponujata novo avdio tehnologijo in modno obliko po zelo dostopnih cenah. Ti zvočniki so prvi, ki vključujejo Logitechovo tehnologijo Frequency Directed Dual Drivers. Tehnologija zvočnim sistemom prinaša bogatejši zvok z dvojnima membranama v vsakem satelitu in odpravlja visoko-frekvenčno prekrivanje, ki ustvarja neenakomeren zvok, ki je do danes predstavljal veliko pomanjkljivost pri zvočnikih z dvojnimi ali parnimi membranami. Nova tehnologija prinaša enakomeren in intenziven prostorski zvok neglede na mesto nahajanja v prostoru.

Zvočniki Logitech X-530 in Logitech X-230 se s svojim gladkim, visoko svetlečim oblikovanjem ujemajo tako z domačo kot tudi s pisarniški opremo. Poudarjen je kontrast med črno površino kompleta satelitskih zvočnikov in krom barvo dvojnih membran na satelitih, ki so zaščiteni s prozorno mrežico iz blaga. Nizkotonec je oblikovan tako, da se prilega satelitskim zvočnikom in je pokrit z zaščitno kovinsko mrežico, ki je odporna na udarce.

5.1 in 2.1 kanalni zvočni sistem bosta pri nas naprodaj septembra, zanju pa bodo trgovci zahtevali 20 oziroma 12 tolarskih tisočakov.


Prijavi napako v članku