Digitalizacija
28.02.2022 09:14
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Letošnji Going Digital o digitalnem podjetništvu, duševnem zdravju v digitalni dobi …

Bi radi prisluhnili strokovnjakom ter ključnim odločevalcem in mnenjskim voditeljem na različnih področjih, ki bodo razpravljali o digitalnem podjetništvu, vplivu digitalizacije na okolje, duševnem zdravju v digitalni dobi in še marsičem? Pridružite se konferenci Going Digital, ki se bo odvijala 17. marca 2022.
Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki sprememb na področju digitalizacije.
Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki sprememb na področju digitalizacije.

Pridružite se konferenci Going Digital, na kateri bodo gostujoči strokovnjaki povedali marsikaj zanimivega o področjih, ki se spreminjajo zaradi digitalizacije, digitalne preobrazbe in splošne uvedbe tehnologije na različnih področjih našega življenja.

Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki omenjenih sprememb na področju digitalizacije, ter vpogledali v prihodnje perspektive, ki jih bodo spremembe prinesle.

V konferenco Going Digital, ki bo potekala 17. marca 2022, vas bo uvedla splošna uvodna razprava, ki se bo nadaljevala v ločene tematske razprave o različnih temah, kot so:

  • Digitalno podjetništvo – Kako organizacije in podjetniki krmarijo v novi dobi digitalnega poslovanja? Odkrijte, kaj prinaša prihodnost, kako lahko prehitite nove trende in ste konkurenčni v svoji panogi.
  • Vpliv digitalizacije na okolje – Kakšen vpliv ima digitalizacija družbe in naših življenj na okolje? Ali se lahko z novimi, digitalnimi trendi in procesi približamo trajnostnim ciljem za planet?
  • Duševno zdravje v digitalni dobi – Pandemija Covid-19 je prinesla spremembe tako hitro, da ni bilo časa za temeljito pripravo ali ustrezno prilagoditev nanjo. Negotovosti je povzročila oziroma povzroča veliko stresa in zahteva brezhibno stanje duha, da ohranimo mir in zmanjšamo vplive na naše splošno počutje. Kako torej digitalizacija vpliva na naše zdravje?

Konferenca bo zaradi gostujočih govorcev iz tujine potekala v angleškem jeziku.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IPM Skupina, Holding d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IPM Skupina, Holding d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IPM Skupina, Holding d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več