Digitalizacija
28.02.2022 09:14
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Letošnji Going Digital o digitalnem podjetništvu, duševnem zdravju v digitalni dobi …

Bi radi prisluhnili strokovnjakom ter ključnim odločevalcem in mnenjskim voditeljem na različnih področjih, ki bodo razpravljali o digitalnem podjetništvu, vplivu digitalizacije na okolje, duševnem zdravju v digitalni dobi in še marsičem? Pridružite se konferenci Going Digital, ki se bo odvijala 17. marca 2022.
Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki sprememb na področju digitalizacije.
Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki sprememb na področju digitalizacije.

Pridružite se konferenci Going Digital, na kateri bodo gostujoči strokovnjaki povedali marsikaj zanimivega o področjih, ki se spreminjajo zaradi digitalizacije, digitalne preobrazbe in splošne uvedbe tehnologije na različnih področjih našega življenja.

Skozi strokovna mnenja in debato boste lahko iz prve roke izvedeli, kakšni so učinki omenjenih sprememb na področju digitalizacije, ter vpogledali v prihodnje perspektive, ki jih bodo spremembe prinesle.

V konferenco Going Digital, ki bo potekala 17. marca 2022, vas bo uvedla splošna uvodna razprava, ki se bo nadaljevala v ločene tematske razprave o različnih temah, kot so:

  • Digitalno podjetništvo – Kako organizacije in podjetniki krmarijo v novi dobi digitalnega poslovanja? Odkrijte, kaj prinaša prihodnost, kako lahko prehitite nove trende in ste konkurenčni v svoji panogi.
  • Vpliv digitalizacije na okolje – Kakšen vpliv ima digitalizacija družbe in naših življenj na okolje? Ali se lahko z novimi, digitalnimi trendi in procesi približamo trajnostnim ciljem za planet?
  • Duševno zdravje v digitalni dobi – Pandemija Covid-19 je prinesla spremembe tako hitro, da ni bilo časa za temeljito pripravo ali ustrezno prilagoditev nanjo. Negotovosti je povzročila oziroma povzroča veliko stresa in zahteva brezhibno stanje duha, da ohranimo mir in zmanjšamo vplive na naše splošno počutje. Kako torej digitalizacija vpliva na naše zdravje?

Konferenca bo zaradi gostujočih govorcev iz tujine potekala v angleškem jeziku.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IPM Skupina, Holding d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IPM Skupina, Holding d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IPM Skupina, Holding d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178