Računalništvo, telefonija
28.06.2004 09:02

Deli z drugimi:

Share

Novi vodilni v podjetju Computer Associates

Iz sedeža podjetja Computer Associates so sporočili, da so imenovali novega izvršnega podpredsednika in glavnega svetovalca uprave. Na to mesto je bil imenovan Kenneth V. Handal. Podrejen bo neposredno v. d. izvršnemu direktorju podjetja Computer Associates, Kenneth D. Cronu. Izvršni direktor za področje razvoja produktov je postal Mark J. Barrenechea, vodenje korporativnega komuniciranja pa so zaupali Danu Kaferleju. Z novimi imenovanji želi CA še dodatno okrepiti svoje vrste, dokazati, da so napredno in zaupanja vredno podjetje, ki ima prednost v znanju, strokovnosti in izkušnjah.

Kenneth V. Handal, 55, je bil zadnjih osem let zaposlen v Altrii kot pravni svetovalec in interni revizor. Gre za starševsko podjetje največjega proizvajalca pakirane hrane, ki vključuje Kraft Foods, Philip Moris USA in Philip Moris International. Pred Altrio, pa je bil partner v odvetniški pisarni, kjer je skrbel za mednarodne pravde domačih in mednarodnih korporacij. Področji, s katerima se je posebno podrobno ukvarjal pa sta vrednostni papirji in korporacijsko pravo.

Mark J. Barranechea, 39, je v CA prišel leta 2003, delo je začel na področju razvoja izdelkov, kjer je nadzoroval in spremljal večino CA-jevih raziskav, ki so povezane z razvojem produktov. Skrbel je, za razvoj produktov in posameznih blagovnih znamk. Pred prihodom v CA je bil zaposlen na različnih delovnih mestih v podjetju Oracle Corporation. Svojo strokovnost in poznavanje IT področja pa dokazujeta tudi dve knjigi, ki ju je izdal pri založbi McGraw-Hill, to sta eBusiness or Out of Business in Software Rules.

Dan Kaferle, 52, ki se je podjetju CA pridružil leta 2002, je do sedaj vodil področje odnosov z javnostmi. Pred prihodom v CA je bil glavni direktor bostonskega predstavništva podjetja Blanck and Otus, ki se ukvarja z odnosi z javnostmi. Pred tem pa je skrbel za odnose z javnostmi v podjetju Digital Equipment Corp.


Prijavi napako v članku