16.02.2011 14:58
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM v partnerske rešitve vključuje storitve v oblaku

IBM je objavil nova partnerstva in povečano usvojitev storitev javnega računalništva v oblaku LotusLive, ki jih podjetja vse bolj izkoriščajo za hitrejše inoviranje, izboljšano dnevno poslovno komuniciranje in povečanje učinkovitosti. LotusLive podjetjem prinaša integrirano elektronsko pošto, spletne konference, družabna omrežja in storitve za sodelovanje.
Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK
Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

IBM je objavil nova partnerstva s podjetjema Ariba in SugarCRM, ki bodo strankam omogočila izkoriščanje orodij za družabno trgovanje in upravljanje odnosov s strankami znotraj oblaka. Obenem je IBM objavil spisek organizacij, ki so se v zadnjem času odločile za storitve IBM Cloud. Med temi najdemo imena, kot so General Motors Components Holding, C&D Food in Australian Bureau of Statistics.

Usvajanje računalništva v oblaku je v porastu, saj naj bi se po podatkih raziskovalne hiše IDC globalni promet storitev v oblaku do leta 2013 potrojil. Raziskava družbe IBM kaže, da bo rast zlasti velika pri srednje velikih podjetjih. Strategija družbe IBM vključuje integracijo rešitev poslovnih partnerjev v storitve LotusLive. Primer je integracija rešitve podjetja SugarCRM, ki ponuja vodilno odprtokodno rešitev za upravljanje strank. Uporabniki bodo tako lahko iz aplikacije SugarCRM zagnali storitve LotusLive, denimo vzpostavitev spletnega sestanka s stranko neposredno iz aplikacije SugarCRM. Storitev bo na voljo v prvi polovici tega leta. Tudi podjetje Ariba je storitve LotusLive vpeljalo v svojo storitev Ariba Discovery. Gre za storitev, ki omogoča dostop do ponudbe več kot 325 tisoč prodajalcev v več kot 400 dejavnostih. S storitvijo LotusLive bodo uporabniki storitev podjetja Ariba zdaj laže sodelovali v spletnih sestankih in konferencah ter si okretneje izmenjevali datoteke, kar bo pospešilo procese odločanja. Tudi ta storitev bo na voljo v prvi polovici leta 2011.

Več informacij lahko najdete na spletni strani: http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/33466.wss

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IBM SLOVENIJA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku