Računalništvo, telefonija
17.07.2015 12:42

Deli z drugimi:

Share

Kako izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?

Kako izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?
Kako izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?

Ne glede na to na kakšen način vaši obiskovalci dostopajo do vaše spletne strani: preko stacionarnega računalnika, prenosnika, tablice, pametnega telefona ali pametne televizije, mora biti vaš cilj venomer ta, da jim omogočite enako kvalitetno uporabniško izkušnjo.


Za dobro uporabniško izkušnjo vam bodo uporabniki vedno hvaležni in v njihovi zavesti se bo avtomatsko ustvarila pozitivna asociacija z vašim podjetjem in vašo blagovno znamko.


Glede na to, da statistični podatki kažejo, da vedno več uporabnikov do spleta dostopa preko svojih pametnih naprav, boste za dobro uporabniško izkušnjo ogromno naredili, če boste svojo spletno stran prilagodili za mobilne naprave.

21. aprila 2015 je Google v veljavo dal nov algoritem (https://spletnik.si/blog/2015/04/20/google-spremenil-algoritem-za-iskanje-kaj-to-pomeni/?utm_source=RN&utm_medium=clanek-odzivna-spletna-stran&utm_campaign=prilagojeno-napravam), ki kriterij za mobilno prijazne spletne strani upošteva pri rangiranju spletne strani med iskalnimi zadetki. Iz perspektive SEO je situacija precej preprosta: če želite da je vaša spletna stran vidna in dostopna na spletu, morate poskrbeti, da bo mobilno prijazna.

Ali je vaša spletna stran prijazna mobilnim napravam?

Bi jo Google pozitivno ocenil in temu primerno rangiral ali bi dobili negativne točke in se bo vaša spletna stran pomaknila za nekaj mest navzdol med iskalnimi rezultati?


V našem e-priročniku (https://spletnik.si/e-prirocniki/kako-izdelati-spletno-stran-prilagojeno-mobilnim-napravam/?utm_source=RN&utm_medium=clanek-odzivna-spletna-stran&utm_campaign=prilagojeno-napravam), ki si ga lahko prenesete brezplačno, lahko preverite ali je vaša spletna stran prilagojena za mobilne naprave po standardih Googla, se podučite o tem kateri tipi spletnih strani kvalificirajo kot mobilno prijazni ter se naučite iz naših optimizacijskih nasvetov ustvariti uporabniku prijetno in iskalnikom optimizirano mobilno izkušnjo.

E-priročnik si lahko prenesete brezplačno na tej povezavi >> (https://spletnik.si/e-prirocniki/kako-izdelati-spletno-stran-prilagojeno-mobilnim-napravam/?utm_source=RN&utm_medium=clanek-odzivna-spletna-stran&utm_campaign=prilagojeno-napravam)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več