Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 51593971
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1331388000
Št. zaposlenih:
32
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 8753 256 (NKBM d.d.)
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Teo Bizjak

nova-vizija-informacijski-sistemi-1 (2)

Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast v podjetju. Na drugi strani pa ne želite biti tisti, ki bo kriv za neuspešen projekt. Kako se odločiti, katera naložba v programsko opremo je vredna tveganja? Na kaj morate biti pozorni? Katere so pasti informacijskih sistemov? Če se želite znebiti dvomov in brezpogojno zaupati izbrani programski opremi, potem se posvetujte s podjetjem Nova Vizija d.d., ki je eden glavnih slovenskih dobaviteljev lastne programske opreme na področjih medicinske, poslovne in visokošolske informatike.

Na konkurenčnem trgu krepijo svojo prisotnost z uspešno razvojno strategijo, ki vključuje stalno tehnološko posodabljanje, moderne storitve in integracijo z drugimi informacijskimi sistemi.

Osrednja informacijska rešitev ProPIS

Več kot 30 let izkušenj na področju razvoja programskih rešitev je obrodilo sadove v podjetju Nova Vizija. Razvili so panožno rešitev ProPIS primarno namenjeno prehrambeni industriji, še posebno pa mesno predelovalni industriji. Informacijski sistem nenehno dopolnjujejo in nadgrajujejo v sodelovanju z njihovimi strankami  glede na potrebe tržišča in zakonske spremembe. Modularna in prilagodljiva zasnova sistemu omogoča združljivost s številnimi informacijski podsistemi, kar pomeni, da ga lahko uporabljajo velika in mala podjetja, zadruge in javni zavodi. Rešitev vsebuje namenske module za mobilno in enostavno beleženje dogodkov, kot je: skladiščno poslovanje, obvladovanje vračljive embalaže, terenska prodaja.

Hitra in prepotrebna pomoč zdravstvenim delavcem in pacientom

ProMedica podpira delo v vseh dejavnostih primarnega in sekundarnega zdravstva. Skupaj s strokovnim osebjem so razvili specializirane module, ki olajšajo delo na različnih zdravstvenih področjih, od splošne, otroške in šolske ambulante do zobozdravstva in fizioterapije, npr.:

  • Spletno naročanje PriZDRAVNIKU,
  • mobilna patronaža (planiranje dela na terenu, opravljanje storitev, meritev, …)
  • medicina dela, prometa in športa (povezovanje z medicinskimi napravami, spremljanje kliničnih podatkov, statistika za podjetja, analiza delovnega mesta, …),
  • družinska medicina in otroško šolski dispanzer (klinični podatki, eNapotnice, eRecepti, eBolniški staleži, rastne krivulje, …).

ProMedica je povezljiva s slovenskim centralnim sistemom eZdravja. Omogočena je integracija s CRPP (centralni register podatkov o pacientih), kamor zdravstveno osebje pošilja ključne zdravstvene podatke pacientov (kronične bolezni, cepljenja, alergije, …), izvide, Covid brise in ostale dokumente. Za svoje bolnike lahko preverijo PPoP (povzetek podatkov o pacientu), PCT potrdila, izvide ter ostale dokumente, ki so jih posredovali drugi zdravstveni delavci.

Cilj podjetja je okrepiti mesto ProMedice kot osrednjega informacijskega sistema, kjer bodo shranjeni vsi podatki bolnika, tudi tisti, ki niso nastali v njihovem sistemu. Zato so v njihov sistem vgradili združljivost z ostalimi strokovnimi aplikacijami, npr. z različnimi laboratorijskimi sistemi (Labis, Kobis,…) in laboratoriji (NLZOH, Adrialab…), radiološkimi aplikacijami (Interexport, ScorpioIT), Trombo. Poleg strokovnih sistemov so ProMedico povezali tudi s poslovnimi aplikacijami (ProPIS ter drugimi) in z informacijskimi sistemi zdravstvenih zavarovalnic, kamor se med drugimi prenašajo tudi izdani računi zdravstvenih ustanov.

Vaš zanesljivi partner za informacijske rešitve

Za visokošolske zavode razvijajo produkt NOVIS, ki ga ponujajo kot programsko opremo – storitev (SaaS). Razvijajo tudi druge produkte (največ za zaposlovanje) in ponujajo storitve v povezavi z razvojem informacijskih sistemov za javno upravo. Imajo tudi bogate izkušnje pri izgradnji podatkovnih skladišč in uvajanju različnih analitičnih rešitev, v zadnjem času največ s Power BI tehnologijo.

Več o informacijskih sistemih podjetja Nova Vizija na njihovi spletni strani. Za dodatna vprašanja so vam na voljo prek e-poštnega naslova info@vizija.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.