Digitalizacija
Poslovne rešitve
05.05.2022 09:36
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Avtomatizacija digitalnega poslovanja pri nabavljanju

Genis ponudil več kot 20 izboljšav in novih zmožnosti za digitalno vodenje nabavnega poslovanja.
Novosti v e-GenDoc prinašajo dodatne poenostavitve digitalnih delovnih postopkov pri obvladovanju nabavne dokumentacije.
Novosti v e-GenDoc prinašajo dodatne poenostavitve digitalnih delovnih postopkov pri obvladovanju nabavne dokumentacije.

Podjetja želijo čimbolj izkoristiti prednosti digitalnih dokumentov in avtomatiziranih delovnih postopkov. V podjetju Genis, ki je med vodilnimi slovenskimi ponudniki informacijskih rešitev za digitalno poslovanje, so v pomladni nadgradnji paketa dokumentnih modulov za podporo pri nabavi ponudili 24 novosti. Gre predvsem za nove zmožnosti in izboljšave, ki dodatno poenostavljajo izvedbo učinkovitega in zaupanja vrednega digitalnega poslovanja. Nadgrajeni so moduli e-Pisarna, e-Računi, e-Naročila in e-Procesi. Najpomembnejše novosti so dodatna avtomatizacija obdelave prejetih eračunov, osrednje vodenje produktov za nabavljanje ter možnost digitalnega podpisovanja dokumentov v poljubnih delovnih postopkih.

“Pri razvoju izboljšav in novih zmožnosti se vedno osredotočamo na vrednost za uporabnika. Naš cilj so zadovoljni uporabniki,” je povedala Ana Štefančič, direktorica organizacije v podjetju Genis. “To dosegamo z oblikovanjem učinkovitega digitalnega delovnega okolja, kjer s poenostavitvami administrativnih postopkov spodbujamo produktivnost in ustvarjalnost.”

Novosti obsegajo celoten paket modulov procesnega dokumentnega sistema, ki je namenjen digitalizaciji nabavnega procesa. Ti moduli so e-Pisarna za zajem celotne nabavne dokumentacije, e-Naročila za upravljanje nabavnih zahtevkov, e-Računi za obvladovanje prejetih računov, e-Pogodbe za vodenje pogodb z dobavitelji ter e-Procesi za digitalno izvajanje različnih internih delovnih postopkov, vključno s pripravo in podpisovanjem nabavnih pogodb.

“Zbirka programskih modulov za nabavni proces podjetjem zagotavlja popolno digitalizacijo nabavnega poslovanja. Tako znižajo stroške nabavljanja ter povečajo operativno učinkovitost. Podjetja ob tem pridobijo tudi obsežen nabor podatkov, ki jih nato uporabljajo pri strateškem in taktičnem načrtovanju nabave,” je še povedala Ana Štefančič.

Večina uporabnikov Genisovih informacijskih rešitev za nabavni proces ustvarjene prihranke časa usmerja v strateške nabavne dejavnosti, kot so odkrivanje in določanje nabavnih potreb, razvoj kriterijev izbire, ocenjevanje dobaviteljev ter optimizacija in iskanje novih nabavnih virov. Tako podjetje poleg povečanja učinkovitosti in znižanja stroškov bolje uskladi nabavljanje s poslovnimi cilji, s čimer si zagotavlja poslovno uspešnost  ter krepi svoje blagovne znamke.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
SoftwareOne je vodilni globalni ponudnik celovitih rešitev in storitev na področju programske opreme in oblaka, ki na novo določa, kako podjetja razvijajo, kupujejo in upravljajo ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več