AUDIO BM d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
51106663
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6509347000
Št. zaposlenih:
50
Transakcijski račun:
SI56 2900 0005 1138 257
Osnovna dejavnost:
G47.740 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki
Ustanovitelj:
Franci Urankar, Blažo Pisarič

Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo na način, ki ga ne more doseči noben drug čut. Večja kot je izguba sluha, močneje je prizadeta naša sposobnost komuniciranja, vendar vpliva blažjih oblik izgube sluha na vsakdanje življenje ne smemo podcenjevati ali prezreti. Pri podjetju AUDIO BM d.o.o. bodo poskrbeli za vaš sluh in vaše življenje.

AUDIO BM slušni centri na 14 lokacijah po Sloveniji in v spletni trgovini nudijo prvorazredne storitve in kakovostno ter celovito ponudbo, s katerimi so se uveljavili kot vodilni specialisti na področju slušne akustike. Skrb za vaš sluh ni njihova postranska skrb, ampak glavna dejavnost, ki se je lotijo s srcem.

Ne prezrite prvih znakov izgube sluha

Znaki, da se lahko sluh spreminja, se razlikujejo glede na posameznika in različne načine življenja. Vseeno smo lahko pozorni na nekaj najpogostejših:

  • Težave pri razumevanju govora v hrupnem okolju
  • Razumevanje pogovora potrebuje večjo koncentracijo (tudi branje ustnic), zlasti kadar govori več ljudi
  • Potrebna je večja nastavitev glasnosti za poslušanje televizije, vendar govor še vedno ni bolj jasen
  • Prijatelji pripomnijo, da vaš sluh ni tako dober, kot je bil nekoč
audio-bm-tinitus-tiha-kabina-avdiometer

Skušnjava je prezreti takšne znake, toda sčasoma bo postopna izguba sluha začela vplivati na vaše počutje, počutje bližnjih in tudi kakovost življenja. Preizkusi sluha so preprosti, brezplačni in hitri, zato nimate razloga, da ob prvih znakih ne skočite v najbližji slušni center AUDIO BM. Poleg brezplačnega preizkusa vam bodo slušni akustiki svetovali pri izbiri primernega slušnega aparata.

Naročite se na brezplačni preizkus sluha z avdiometrom še danes!

Brezplačno testiranje na vseh 14 lokacijah po Sloveniji

Gotovo ste že kdaj opravili meritev sluha. Zagotovo se spomnite posebne kabine, kjer ste dobili slušalke in tipko, s katero ste javili, da ste zaznali določen zvok. Ta prostor se imenuje tiha kabina, ki je ključna za postavitev prave diagnoze. Strokovnjaki vam s posebno napravo avdiometrom preizkušajo slušni prag. Z leti se naša sposobnost zaznavanja različnih frekvenc zmanjša in prav na to so pozorni slušni akustiki AUDIO BM.

audio-bm-tiha-kabina-orl-meritve-sluha-z-avdiometrom

Kot že rečeno, je tiha kabina pomembna pri samem testiranju, saj odstrani moteče zvoke iz okolja. Le tako lahko strokovnjaki pridobijo točne rezultate. V nasprotnem primeru lahko nastopijo resne posledice: napačna diagnoza, nepravilna izbira slušnih aparatov in njihova nepravilna prilagoditev. AUDIO BM je ekskluziven zastopnik nemškega proizvajalca tihih kabin IAC Acoustics, s katerim vzajemno skrbita za zagotavljanje rešitev za kontrolirana zvočna okolja v Sloveniji.

Slušni aparati prilagojeni vašemu sluhu in življenju

Izbira slušnega aparata oziroma ponudnika slušnih aparatov je velika odločitev, ki lahko zaznamuje naslednja leta vašega življenja. Pri AUDIO BM vam svetujejo, da temeljito preverite ponudnika. Ta mora biti specializiran za slušne aparate in zastopa več priznanih blagovnih znamk, kar strankam omogoča bolj raznoliko izbiro. Imeti mora tudi slušne centre, saj boste le tako imeli dostop do strokovne podpore, kadar koli jo boste potrebovali. V AUDIO BM so vam na voljo usposobljeni in izkušeni slušni akustiki v 14 slušnih centrih po Sloveniji. Prosta izbira dobavitelja je vaša osebna pravica. V slušnih centrih AUDIO BM sprejemajo tudi naročilnice iz vseh ORL ambulant.

audio-bm-slušni-aparati-naglušnost

Slušni aparati AUDIO BM so prefinjene elektronske naprave z vgrajenimi računalniškimi procesorji, ki glede na slušno okolje in naglušnost posameznika sproti in samodejno poskrbijo za najprimernejše prilagoditve zvoka. Tehnologija slušnih aparatov je v zadnjih letih naredila velik preskok in že lahko govorimo o pametnih slušnih aparatih. Ti zagotavljajo, da so tihi zvoki slišni, glasni zvoki pa ne preglasni in neudobni. Največji preskok v razvoju tehnologije se je zgodil na področju povezljivosti, saj je brezžična tehnologija na voljo v večini slušnih aparatov AUDIO BM. Uporabnik ima na voljo prostoročno telefoniranje, brezžično poslušanje televizije in upravljanje slušnih aparatov z mobilnimi telefoni.

Bodite pozorni, da se ne ujamete v past, in kupite ojačevalce zvoka. Strokovnjaki AUDIO BM so našteli nekaj minimalnih tehničnih zahtev, ki jih mora imeti vsak slušni aparat. Ogledate si jih lahko tukaj. Prisegajo le na kakovostne in pametne slušne aparate, kot so Unitron, Philips in Sonic. Na voljo vam je izbor slušnih aparatov, ki so v cenovnem standardu (brez doplačil), ali pa izberete izvedbe, ki nudijo številne dodatne izboljšave za boljše razumevanje govora, zmanjševanje hrupa in različne možnosti povezovanja.

Spletna trgovina AUDIO BM je prva in največja specializirana spletna trgovina v Sloveniji za izdelke, ki so povezani s slušnimi aparati in sluhom. Zagotavljajo vam kakovostne baterije za slušne aparate po ugodnih cenah. Poleg baterij imate na izbiro tudi raznoliko ponudbo čepk za ušesa, ki ščitijo pred hrupom in vodo, tehničnih pripomočkov za gluhe in naglušne, izdelkov za nego in vzdrževanje ter ostalega potrošnega materiala.

Več o podjetju AUDIO BM na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice