Računalništvo, telefonija
03.01.2021 09:40

Deli z drugimi:

Share

Xbox Game Pass kmalu tudi z igrami Ubisoft?

Ljubiteljem igralnih konzol Xbox bo na voljo več kot 100 iger podjetja Ubisoft.
Ljubiteljem igralnih konzol Xbox bo na voljo več kot 100 iger podjetja Ubisoft.

Konzolne igre so še vedno relativno drage, zato je povpraševanje pod pričakovanji programskih hiš. Microsoft si je že pred časom omislil mesečne naročnine za igre Xbox Game Pass, na podlagi katere uporabniki konzolne igre prenesejo kar preko spleta in jih igrajo na konzolah Xbox. To vključuje tudi igre, ki so bile pripravljene za precej starejši, a še vedno priljubljen Xbox 360.

Ljubiteljem igralne konzole Xbox je trenutno na voljo več kot 100 konzolnih iger, za to pa je mesečno treba odšteti le slabih 13 evrov. Zato ne preseneča, da je storitev Xbox Game Pass Ultimate nadvse priljubljena. Trenutno jo uporablja že več kot 10 milijonov naročnikov, samo v mesecu marcu pa so ti skupno dodali več kot 23 milijonov novih prijateljev. Poleg tega se je povečal tudi čas igranja spletnih iger, in sicer za kar 130 odstotkov.

Kmalu pa naj bi bile naročnikom na storitev Xbox Game Pass Ultimate na voljo tudi igre programske hiše Ubisoft. Microsoft naj bi dejansko vgradil storitev Ubisoft+, kar pomeni, da naj bilo ljubiteljem igralnih konzol Xbox na voljo več kot 100 iger podjetja Ubisoft. To pa bo še kako prišlo v poštev predvsem tistim, ki razpolagajo z novo igralno konzolo Microsoft Xbox Series S, saj ta ne razpolaga z optičnim bralnikom in morajo vse igre prenesti z interneta.


Prijavi napako v članku