SINERGISE d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 72260254
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3388034000
Transakcijski račun:
SI56 0292 2025 7371 162
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Sinergise, Laboratorij za geografske informacijske sisteme, d.o.o.; Holding Sinergise upravljanje in investiranje d.o.o.

Sinergise razvija geografske informacijske sisteme

Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov (GIS) za področje kmetijstva in upravljanja nepremičnin.

Zgodovina in razvoj podjetja Sinergise

Začetki segajo v leto 2008, ko so se odcepili od starševskega podjetja Cosylab in odšli na samostojno pot. V naslednjih 12. letih delovanja je Sinergise stkal zavidljivo mrežo strank po vsem svetu, katerim s svojimi rešitvami omogočajo učinkovito distribucijo in upravljanje s prostorskimi podatki.

Plod njihovih prizadevanj je storitev Sentinel Hub

Sentinel hub je storitev, ki omogoča enostavno distribucijo in arhiviranje satelitskih podatkov. Deluje na bazi podatkov, večji od 20PB. Sistem je razmeroma kompleksen, saj temelji na mikro-servisih, ki se raztezajo preko več deset virtualnih strežnikov. Platforma omogoča lažje branje, vizualizacijo in analizo podatkov, pridobljenih iz satelitov Sentinel, Landsat in ostalih storitev za opazovanje Zemlje. Sentinel Hub omogoča daljinsko pridobivanje podatkov s pomočjo storitve DEM za analizo zemeljskega površja in storitve MODIS, ki s senzorji nadzira procese na lokalni ali globalni ravni.


Daljinsko zaznavanje in strojno učenje

S pomočjo satelitskih podatkov, pridobljenih preko storitve Sentinel Hub, se je podjetje Sinergise podalo v vode daljinskega zaznavanja in strojnega učenja. Ti satelitski podatki strokovnjakom omogočajo avtomatsko klasificiranje zemljišč, prepoznavo vrste pridelka, primernega za določene zemeljske površine in prepoznavanje sprememb na površju skozi čas.

Prosto dostopni podatki satelitov Sentinel ter razvoj na področju shrambe in analize podatkov so omogočili lažje spremljanje in nadziranje okoljskih sprememb.

Skozi leta je podjetje Sinergise s svojimi strankami vzpostavilo tesen partnerski odnos, saj poleg kvalitetnih rešitev, z znanjem in trudom naredijo vse, da projekte uspešno pripeljejo do konca.

Več informacij lahko najdete na spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SINERGISE d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SINERGISE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.