CARPEDIEM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 18227295
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1403737000
Transakcijski račun:
SI56 0224 1005 2430 242
Osnovna dejavnost:
J63.110 Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Darijo Petrovčič, Marinka Petrovčič

Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno stranjo, zato je pomembno oziroma ključno, da je ta pravilno zasnovana, tako oblikovno kot tudi funkcionalno. Vseeno ni dovolj le všečnost, potrošniki vse bolj iščejo funkcionalnost oziroma koristno vsebino. Zato izdelavo spletne strani prepustite strokovnjakom, kot je naše podjetje Carpediem .

V današnji komunikacijski dobi je spletna stran za podjetje nuja. Vendar izdelavo spletne strani  ne smemo vzeti kot strošek ampak kot investicijo. Spletna stran je tudi komunikacijsko orodje in vam, če je vsebinsko pravilno narejena prihrani veliko sestankov in telefonskih razgovorov. Spletne strani izdelujemo  na osnovi odprtokodnega CMS sistema Drupal. Sistem vam omogoča samostojno urejanje  vsebine in tako bo vaša spletna stran vedno ažurna.

Za kvalitetno izdelavo poskrbi ekipa naših strokovnjakov z več kot 20 let delovnih izkušenj na področju izdelave spletnih strani. Zaupa nam že več kot 400 naročnikov in uspešno smo izvedli več kot 1000 projektov.

Spletna stran je vizitka vašega podjetja

Kako se pri nas začne izdelava spletne strani? Ker verjamemo v profesionalen in individualen pristop, se pred izdelavo najprej posvetujemo z vami. Kakšni so vaši cilji, kdo so vaši ciljni kupci,  katere funkcionalnosti  potrebujete, kako naj bo organizirana spletna stran in koliko sredstev ste pripravljeni nameniti za spletno identiteto podjetja. Zato je vsak naš izdelek unikaten tako oblikovno kot vsebinsko.

Če prodajate izdelke, potem boste potrebovali spletno trgovino, ki je najcenejši in eden najbolj učinkovitih načinov za prodajo. Za spletno trgovino ne potrebujete poslovnih prostorov ter z njimi povezanih stroškov, pohitrili boste prodajni proces in dostavo ter izboljšali uporabniško izkušnjo, ki je ključen dejavnik za privabljanje novih kupcev. V našem podjetju vam izdelamo unikatno in kvalitetno spletno trgovino, grafično, strukturno in vsebinsko prilagojeno vašim potrebam.

V našem podjetju izdelujemo tudi spletne aplikacije po naročilu kot je npr. Intranet.

Smo pooblaščen registrar za domene. Pri registraciji vam svetujemo, katera domena je najbolj primerna za vašo dejavnost.  Imamo tudi lastno strežniško infrastrukturo, kjer poskrbimo za gostovanje vaše spletne strani, spletne trgovine ali spletne aplikacije.

Več informacij in reference si lahko ogledate na naši spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja CARPEDIEM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CARPEDIEM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.