Računalništvo, telefonija
28.04.2019 18:00

Deli z drugimi:

Share

Pripravljeni na jutrišnje poslovne izzive

.. "Nova orodja in tehnologije, novi načini dela ter novi izzivi zaposlenih, vse to le še povečuje vrzeli v znanju. Skrb za neprestan razvoj kompetenc, ki jih potrebujemo danes in tudi tistih, ki jih bomo potrebovali jutri, je tako nepogrešljiva" ..
Pripravljeni na jutrišnje poslovne izzive
Pripravljeni na jutrišnje poslovne izzive

Ne glede na to, ali želite posodobiti ali utrditi svoje veščine in znanja, vam v izobraževalnem centru Kompas Xnet, ki je tudi pooblaščeni Microsoftov šolski center, pomagajo na vaši poti. Ponudijo vam tiste učne načrte, oblike in metode, ki so usmerjene v zadovoljevanje specifičnih potreb, vaše organizacije in osebja. Številnim posameznikom in podjetjem so tako že pomagali.

Xnet učna spletna platforma

Pojdite po učni poti, ki vam je prilagojena, saj si lahko sestavite svoj program, v svojem tempu. Z nizom Microsoft spletnih tečajev, ki so na voljo v platformi, vam je izobraževanje dostopno takoj, s katerekoli naprave, 24/7. Trenutno se v platformi nahaja preko 180 tečajev. Med njimi so tudi učne poti za dosego “Microsoft Role-based Certifications“, ki temeljijo na delovnih vlogah in kažejo, da ste v koraku s tehničnimi nalogami in zahtevami današnjega časa. V niz spletnih tečajev so vključene praktične vaje, video posnetki, besedila in preverjanje znanja.

Izbirate lahko med področji:

 • Cyber Security
 • Data Science
 • Artificial intelligence
 • DevOps
 • Data Analysis
 • Big data
 • Entry Level Software Development
 • IT Support
 • Azure Administrator Azure
 • Azure Solutions Architect
 • Microsoft 365 Identity and Services Management
 • Microsoft 365 Mobility and Security Management

Bootcamp – intenzivno, poglobljeno izobraževanje

Poleg klasičnih, 1- 5 dnevnih izobraževanj, vam je na voljo tudi strnjeno izobraževanje. Bootcamp je intenzivno, 8 – dnevno poglobljeno izobraževanje, organizirano v mirnem in idiličnem okolju, kjer so zagotovljeni idealni pogoji za učenje in motivacijo. Omogoča pridobivanje znanj in veščin iz osrednje vsebine, ki je običajno dostopna na standardiziranih Microsoft tečajih. Dodatne vsebine, vaje, demonstracije in posnetki so vam na voljo za širitev naprednih tem ter zagotavljajo dodaten vpogled in perspektivo. Jesenski Bootcamp bo na temo Microsoft Windows Server 2016 s priokusom 2019 pod vodstvom dveh vrhunskih MCT predavateljev, to sta Miha Pihler in Luka Manojlovič z bogatimi praktičnimi izkušnjami. V najkrajšem možnem času boste pridobili potrebna znanja s področja implementacije in administracije Windows Server 2016 in izvedeli vse potrebne novosti, ki jih prinaša verzija 2019.

Thrive konferenca

Letos boste lahko izbirali med več kot 70 vrhunskimi predavanji s poudarkom na najnovejših Microsoftovih tehnologijah, na jubilejni, deseti Thrive konferenci. Izbirali boste med sklopi s področij SharePoint, Cloud, Development, Security, Exchange, EndUser in BI ter se tako v dveh dneh naučili trikov in dobrih praks od najboljših strokovnjakov. Z vami bo več kot 40 vrhunskih, mednarodno priznanih predavateljev. To je tudi odlična priložnost za spoznavanje, druženje in osebna srečanja z ljudmi, ki imajo podobne interese. Popust na zgodnje prijave do 31. maja znaša kar 30 %. (P.R.)


Prijavi napako v članku