Telefoni
13.11.2012 11:24
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pozabite iPhone 5! Prihaja iPhone 5S

Pri mobilniku iPhone 5 gre le za izboljšano različico njegovega predhodnika. Zato se na svetovnem spletu pojavile govorice, da Apple že načrtuje njegovega dostojnega naslednika - iPhone 5S.
Proizvodnja novega iPhona ne poteka ravno po načrtih.
Proizvodnja novega iPhona ne poteka ravno po načrtih.

Apple je s pametnim mobilnim telefonom iPhone 5 zadel v polno. V slabih dveh mesecih mu je namreč uspelo prodati že več kot šest milijonov novincev. Kljub temu mu mnogi očitajo, da ni prinesel nikakršne udarne novosti. Pri mobilniku iPhone 5 gre namreč le za izboljšano različico njegovega predhodnika. Zato ne preseneča, da so se pred kratkim na svetovnem spletu pojavile govorice, da Apple že pripravlja njegovega naslednika.

Apple naj bi pametni mobilni telefon iPhone 5S ponudil v prodajo že spomladi. Viri blizu podjetja iz Cupertina so namreč potrdili, da naj bi ta izdelal že med 50-tisoč in 100-tisoč primerki novega pametnega mobilnega telefona. Če bo razvoj potekal brez težav, se bo množična proizvodnja novinca pričela že v začetku novega leta. Do spomladi naj bi bilo na voljo že dovolj primerkov mobilnikov iPhone 5S za pričetek prodaje.

Kaj bo prinesel Applov novi pametni mobilni telefon iPhone 5S? To žal ne ve še nihče, saj v javnost niso pricurljale še nobene podrobnosti. Kljub temu so si strokovnjaki tu enotni. Ta bo moral biti nekaj posebnega in edinstvenega. Mnogi pričakujejo, da si bo Apple pri zasnovi mobilnika iPhone 5S drznil narediti korak naprej v oblikovanju. Applovi fanatiki mu namreč ne bodo oprostili še enega mobilnika, ki bo imel izboljšave le po strojni plati.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku