OPTIPRINT d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 10180630
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3575683000
Transakcijski račun:
SI56 0292 4026 2690 253
Osnovna dejavnost:
N77.330 Dajanje pisarniške opreme in računalniških naprav v najem in zakup
Ustanovitelj:
Alen Osterman, Matjaž Bavdek, Tamara Buhin

Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje je privedlo do izpopolnjenega franšiznega programa, s katerim danes pokrivajo celotno Slovenijo in tudi tujino. Njihova misija je, da imajo uporabniki in poslovni partnerji odlično izkušnjo brezskrbnega tiska.

Z lastnim razvojem so postavili nov standard in pripomogli k viziji boljšega sveta z ekološkim barvnim tiskanjem. Razvili so sistem zalogovnikov, ki tiskalnikom omogoča neprekinjen dotok črnila, kar drastično zmanjšuje število odpadnih kartuš in tonerjev.

Zakaj najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave?

Tiskalniki so nepogrešljiva oprema vsakega podjetja. Samo vzdrževanje tiskarske opreme pa lahko predstavlja velik časovni in finančni zalogaj, ki se ga lahko preprosto znebimo z najemom tiskalne opreme. Z najemom tiskalnika ali multifunkcijske naprave se ognemo začetni investiciji, stroškom nakupov kartuš in rezervnih delov tiskalnika. Cena najema je fiksna in brez dodanih stroškov, kar vam omogoča boljši pregled na stroški tiskanja.

Marsikateri uporabnik se pri nakupu tiskalnika ne zaveda dodatnih stroškov, ki se naberejo pri dnevni uporabi. V eni življenjski dobi tiskalnika zamenjamo veliko število kartuš, kar lahko preseže nabavno vrednost tiskalnika. Iskanje rezervnih delov je zamudno, prav tako njihov nakup in menjava. Hkrati za samo vzdrževanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav porabimo veliko časa, ki bi ga lahko izkoristili za bolj produktivno delo.

Celovita rešitev za vaše delovno okolje

S fiksno mesečno najemnino, ki vključuje napravo, namestitev, odziven servis in podporo ter primerno število barvnih ali črno-belih izpisov imate popoln pregled nad stroški tiskanja. Za zadovoljstvo strank skrbijo z novostmi in nadgradnjo storitev glede na potrebe naročnikov. Izurjena tehnična ekipa lahko preko franšiznega modela nudi hitro podporo in vam tako zagotavlja nemoteno poslovanje.

Njihova rešitev jim omogoča, da skozi celotno življenjsko dobo tiskalnika ne zavržejo nobene kartuše ali tonerja. V proizvodnem procesu porabijo veliko odpadnega materiala, ki običajno pristane na smetišču. Tako so do sedaj prihranili že skoraj 4 milijone kartuš.

Do brezskrbnega in ekološkega tiska kar doma

Za nemoteno delo od doma sedaj nudijo kratkoročni najem tiskalnikov in drugih multifunkcijskih naprav. Storitev, ki vključuje dva seta kartuš, brezplačno menjavo tiskalnika v primeru tehničnih izzivov in poln predalnik papirja, lahko najamete za fleksibilno obdobje od enega meseca dalje.

Prepričajte se o kakovosti njihove storitve z brezplačnim preizkusom na spletni strani optiprint.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja OPTIPRINT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.