TIFT d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share

Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov (HUD™) združujejo tako možnosti laserskega tiskanja, fotokopiranja črno belih in barvnih dokumentov, skeniranja z optično obdelavo slik, pošiljanja faksov, dostopa in pošiljanja dokumentov preko spleta kot tudi nadzor naprav preko spleta.

Naprave so povezane v računalniško mrežo uporabnika in postajajo pomemben del perifernih računalniških enot. HUD naprave izpodrivajo analogne fotokopirne aparate, tiskalnike z brizgalno tehniko, prepočasne mrežne tiskalnike in stare telefaks aparate.

Poleg uporabnosti je za podjetja pomembna podpora in servisna storitev za opremo, ki je instalirana za opravljanje CUD, kot npr. vzdrževanje naprav in programske opreme, redno informiranje kupcev in svetovanje le-tem o inovacijah, dobava rezervnih delov za opremo, nadgrajevanje, pomoč pri dizajniranju in printanju dokumentov oziroma novih oblik obrazcev.

Zraven perifernih HUD enot bo družba Tift nudila tudi programsko opremo za shranjevanje in varovanje skeniranih dokumentov s funkcijo iskanja, obveščanja o raznih prihajajočih dogodkih, povezanih z dokumenti in pogodbami ter integracijo z raznimi ERP poslovnimi sistemi.

Pri tovrstnih aplikacijah je velik poudarek tudi na varnosti (varovanje podatkov, zaščita, nadzor uporabe …).

V družbi Tift so podpisali pogodbo s podjetjem Y SOFT, ki razvija in izdeluje programsko opremo za analizo obstoječega stanja v podjetjih, nadzor uporabe, varnost podatkov ter uporabo določenih naprav z identifikacijskimi karticami, prstnimi odtisi …

V podjetju Tift d.o.o., ki je ekskluzivni zastopnik priznane blagovne znamke Toshiba, imajo pri uvajanju sistema CUD™ že kar nekaj uspešnih instalacij v večjih poslovnih sistemih.

Ciljni trg so vsa podjetja, ki želijo poenostaviti in izboljšati poslovne procese, zagotoviti veliko hitrejši in cenejši dostop do poslovnih informacij, takojšnje obveščanje o poslovnih dogodkih, o varnem poslovnem poslovanju z dokumenti in informacijami, popoln nadzor in pregled uporabe perifernih enot.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TIFT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice