Računalništvo, telefonija
26.10.2019 08:10
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni miniaturne brezžične slušalke s polnilno škatlico

Brezžične ušesne slušalke TWS-M1 vas zagotovo ne bodo pustile na cedilu!
Brezžične ušesne slušalke TWS-M1 vas zagotovo ne bodo pustile na cedilu!

Še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk, ki se jih v ušesu skoraj ne opazi? Morda jih imate, a so svoje že odslužile? Če bi želeli imeti majhne brezžične slušalke, ki bodo odlično služile svojemu namenu, so za zanimivo ponudbo poskrbeli pri spletnem trgovcu Ebay. Ta namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/133196028815 ponuja zanimive brezžične slušalke TWS-M1 Wireless Headphone. Privoščite si jih namreč lahko za 7,35 evrov, kar je nedvomno zelo ugodno.

Čeprav je za brezžične slušalke TWS-M1 Wireless Headphone treba odšteti le dobrih 7,35 evrov, so te izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima dolg doseg. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje. Slušalke so za nameček na voljo še s priročnim etuijem.

Napolnjena baterija zmogljivosti 45 miliamper ur zadošča za približno tri do štiri ure neprekinjenega delovanja, polnimo pa jih lahko s polnilno škatlico (320 miliamper ur), kamor jih ob neuporabi tudi pospravimo. Več informacij o zanimivih in poceni brezžičnih ušesnih slušalkah TWS-M1 Wireless Headphone je na voljo na spleti povezavi https://www.ebay.com/itm/133196028815. Preko nje pa seveda lahko opravimo tudi nakup, ki je preprost, hiter in povsem varen.


Prijavi napako v članku