MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 47935910
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8169918000
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Sebastjan Sumina

MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih storitev so hitro pridobili zaupanje končnih strank in začeli pisati zgodbe o uspehu s številnimi podjetji.


Hiter in ugoden MegaSbajt računalniški servis

Servis računalnikov, tako namiznih kot prenosnih, je osnovna dejavnost podjetja MegaSbajt. Poskrbijo za hitro in strokovno izvedbo v skladu z vsemi varnostnimi standardi. Storitve obsegajo diagnostiko napak, menjavo komponent, nadgradnjo delovnega prostora ali delovnega spomina in ostalih komponent, nameščanje operacijskih sistemov, odstranjevanje virusov ter ostale računalniške in varnostne storitve, ki si jih lahko ogledate tukaj. Pri menjavi ali nadgradnji komponent uporabljajo izključno originalne dele priznanih proizvajalcev (Asus, AsRock, NVIDIA, AMD …).


Cenovno ugodni računalniki najvišje kakovosti

Preko partnerske spletne trgovine razpolagajo s poslovnimi namiznimi in prenosnimi računalniki, delovnimi postajami, monitorji in omrežno opremo. Nudijo vam poslovne linije računalnikov, za katere jamčijo kvalitetno izdelavo, daljšo življenjsko dobo, nemoteno delovanje ob najzahtevnejših opravilih in 12 mesecev serijske garancije. V devetih korakih vam razložijo, zakaj je nakup poslovnega računalnika boljša odločitev od računalnika, ki je bil namenjen trgu široke potrošnje. Poleg poslovnih in rabljenih računalnikov dobavljajo tudi nove računalniške sisteme.


Priklopijo in vzpostavijo omrežje

Izvajajo priklope usmerjevalnikov (routerjev), stikal (switches) in dostopnih točk. Hkrati se ukvarjajo s prodajo, konfiguracijo in priklopom NAS sistemov (Network Attached Storage) ter mrežnih tiskalnikov oziroma multifunkcijskih naprav. Poskrbijo za vzpostavitev in varnost žičnega ali brezžičnega omrežja, konfiguracijo oddaljenih dostopov in požarnega zidu, diagnostiko napak na omrežju, za testiranje delovanja in celovito zaščito omrežja. Pri prodaji in montaži omrežne opreme uporabljajo naprave, ki dosegajo najvišje ocene.


Kakovostna zaščita pred kibernetskimi grožnjami

MegaSbajt_priklop na omrežje

Intenziteta in raznolikost kibernetskih napadov se z vsakim letom povečujeta, zato je ustrezna zaščita IT infrastrukture ključnega pomena. Pri podjetju MegaSbajt zagotavljajo zanesljive storitve, od pregleda infrastrukture, izvajanja testov na omrežju in nastavitve požarnih zidov do protivirusnih rešitev, arhiviranja podatkov in odstranjevanja virusov.

Specializirali so se za odkrivanje in odstranjevanje virusov ter zagotavljanje ustrezne nadaljnje zaščite. Strankam svetujejo, da poleg protivirusne zaščite poskrbijo za redno arhiviranje podatkov. Virusni napad je le eden izmed razlogov za izgubo podatkov. Pogosta krivca sta tudi odpoved strojne opreme ali človeška napaka.

MegaSbajt strokovnjaki vam svetujejo pri izbiri pravega načina arhiviranja podatkov, pomagajo tudi pri sami izvedbi in konfiguraciji sistema za varnostno kopiranje podatkov. Omogočijo vam redno spremljanje stanja vaših arhiviranih podatkov in možnost obnovitve izgubljenih podatkov z le nekaj kliki.

Več o prodajni ponudbi, varnostnih in računalniških storitvah pa najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.