Računalništvo, telefonija
09.05.2019 10:00

Deli z drugimi:

Share

Od telefonov do zvočnega sistema

.. Digitalna tehnologija je prisotna v vseh porah naše družbe. Izdelki so brezžični, povezljivi z ostalimi in uporabniku nudijo vrsto zanimivih možnosti ..
Od telefonov do zvočnega sistema
Od telefonov do zvočnega sistema

Veliko današnjih izdelkov nam lajša opravila in hkrati ponuja obilo zabave. Danes z mobilnimi telefoni urejamo 1001 zadevo, priročni pa so tudi za preganjanje dolgčasa. Obilo zabave nam ponujajo tudi izdelki, kot so televizija ali različni zvočni sistemi, ki so danes zelo zmogljivi, hkrati pa hitro povezljivi s pametnimi napravami. Vse to in še več najdete v HOFERjevih trgovinah.

Pametni UHD televizor MEDION LIFE

Pametni UHD televizor MEDION LIFE X15555 (MD31355) s 55-palčno oziroma 138,8-centimetrsko diagonalo bo v vaš dom prinesel nove dimenzije spremljanja TV vsebin. Trojni HD sprejemnik, HDR in Dolby Vision ter 1200 MPI (Motion Picture Index) je le nekaj lastnosti, ki vas bodo prepričale. Ima tudi spletni brskalnik, medijski portal in WLAN. Lep izgled in odlično uporabniško izkušnjo nudi s tankim ohišjem, tehnologijo Wireless Display, vgrajenimi stereo zvočniki … Poleg tega boste na pametnem UHD televizorju MEDION LIFE X15555 našli tudi aplikaciji NETFLIX in Amazon Prime Video. Ima triletno garancijo. V trgovinah ga sicer fizično ne boste našli, ga pa lahko prav v trgovini naročite od 9. do 29. 5. oziroma do razprodaje zalog. Izdelek vam dostavijo na želeni naslov v 10 delovnih dneh.

HD LED televizor LG

HD LED televizor LG 32LK510BPLD je z diagonalo zaslona 32 palcev oziroma 81,28 centimetra nekoliko manjši v tokratni ponudbi. Omogoča USB predvajanje in snemanje na USB medij. Poleg tega ima tehnologijo HD Ready in možnost igranja iger na televizorju. Ima tudi dva HDMI priključka in digitalni optični izhod. Za popoln užitek bosta poskrbela dodelan prostorski zvok in dinamičnost barv. Na izdelek dobite tudi dve leti garancije.

Samsung Galaxy J6+

Pametni mobilni telefon z operacijskim sistemom Android ima 6-palčni oziroma 15,26-centimetrski zaslon Super AMOLED z ločljivostjo 1480 x 720 slikovnih točk. Ima 3 GB delovnega spomina in 32 GB notranjega pomnilnika, ki je s kartico Micro SD razširljiv do 512 GB. Zadaj je opremljen z dvema kamerama (13 in 5 milijonov slikovnih točk), spredaj pa s kamero z 8 milijoni slikovnih točk. Izdelek dobite z dvoletno garancijo.

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 je nekoliko manjši telefon s HD zaslonom in ločljivostjo 720p ter diagonalo 12,7 centimetra oziroma 5 palcev. Na telefonu je nameščen operacijski sistem Android 7.0 Nougat. Tako kot prej opisani Samsung, ima 3 GB delovnega spomina in 32 GB notranjega pomnilnika. Zadnja kamera ima 23 milijonov slikovnih točk, sprednja 8. Tudi ta izdelek ima dvoletno garancijo.

Wiko Sunny 3

Wiko Sunny 3 je telefon z 12,7-centimetrskim zaslonom, natančneje gre za LED zaslon FWVGA ločljivosti 480 x 854 slikovnih pik. Je telefon za nezahtevne uporabnike. Opremljen je z operacijskim sistemom Android Oreo s 512 MB delovnega pomnilnika in 8 GB pomnilnika za shranjevanje podatkov z možnostjo razširitve do 64 GB. Ima tudi možnost uporabe dveh kartic SIM. Spredaj ima kamero z 2 milijonoma slikovnih točk, zadaj s 5 milijoni. Prav tako kot oba zgoraj opisana izdelka, ima dve leti garancije.

Prenosnik MEDION AKOYA

Prenosnik MEDION AKOYA S17402 (MD63000) krasi 17,3-palčen oziroma 43,9-centimetrski zaslon s polno visoko ločljivostjo in IPS tehnologijo. Opremljen je s procesorjem Intel Pentium 5405U Gold in grafično kartico Intel UHD. Poleg tega ima 4 GB delovnega pomnilnika DDR4 in 512 GB SSD PCIe. Nameščen je operacijski sistem Windows 10 Home, poseben pečat pa dajeta visokokakovostno aluminijasto ohišje z izjemno tanko obrobo zaslona in masa zgolj 2,2 kilograma. Poleg tega ima triletno garancijo. Izdelka ne skladiščijo v trgovinah. Tam ga naročite in plačate med 9. in 29. 5. 2019 oziroma do razprodaje zalog, nato pa vam ga dostavijo v največ 10 delovnih dneh.

Zvočni sistem MEDION LIFE

Zvočni sistem MEDION LIFE X67015 s pregledno upravljalno ploščo omogoča predvajanje glasbe s pametnega telefona ali tabličnega računalnika, poleg tega pa ima tudi dva USB priključka in bralnik kartic SD, tako da vam možnosti predvajanja glasbe zagotovo ne bo zmanjkalo. Da bo zabava popolna, sta priložena še 2 mikrofona. Zvočni sistem MEDION LIFE X67015 ima 3 leta garancije. Kot preostale izdelke, tudi tega lahko v HOFERjevih trgovinah naročite in plačate med 9. in 29. 5. 2019 oziroma do razprodaje zalog, nato pa ga dostavijo na vaš naslov v največ 10 delovnih dneh. (P.R.)


Prijavi napako v članku