Računalništvo, telefonija
28.05.2024 07:13

Deli z drugimi:

Share

Enostavna, ugodna in napredna rešitev za evidentiranje delovnega časa

Platforma eVidentik.com ponuja široko paleto naprednih rešitev, ki olajšajo evidentiranje delovnega časa in povečajo produktivnost podjetja.

Na eni strani omogoča delodajalcu, da spremlja porabo delovnega časa svojih zaposlenih in na podlagi realnih podatkov ugotovi, kje so možnosti za optimizacijo poslovnih procesov, na drugi strani pa zaposlenim daje možnost, da spremljajo svoj delovni čas, dopuste in nadure ter tako aktivno sodelujejo pri upravljanju svojega delovnega in prostega časa.

Napredno evidentiranje delovnega časa

Platforma eVidentik.com omogoča preprosto evidentiranje delovnega časa ter pregleden izpis podatkov, ne glede na to, kako raznoliko organizirano je delo v vašem podjetju. eVidentik.com omogoča evidentiranje različnih vrst odsotnosti, pa tudi dopuste, nadure in delovne izmene. S tem lahko vodstvo podjetja učinkovito oceni, kje so možnosti za optimizacijo delovnih procesov, za večjo preglednost in transparentnost pa eVidentik.com omogoča dostop do podatkov tudi zaposlenim.

Cenovno dostopen za vsako podjetje

Naslednji razlog, da se podjetja odločajo za eVidentik.com, je njegova izjemna cenovna dostopnost. Ne glede na velikost vašega podjetja boste lahko uživali v vseh funkcijah, ki jih ponuja napredna platforma, brez visokih stroškov, ki bi obremenjevali vaš proračun.

Prijazen za implementacijo in uporabo

Pri oblikovanju platforme eVidentik.com so posebno pozornost namenili prijaznosti do uporabnikov, tako delodajalcev kot tudi delavcev, zato je uporaba intuitivna in preprosta. Ne glede na to, ali ste izkušen administrator ali pa novinec na področju tehnologije, boste platformo eVidentik.com lahko uporabljali brez težav ali dodatnega šolanja. Prav tako lahko z uporabo platforme eVidentik.com pričnete takoj, saj je implementacija hitra in nezahtevna.

Enostavno evidentiranje prihoda na delo in odhoda z dela

Platforma eVidentik.com omogoča zaposlenim enostavno evidentiranje ob prihodu na delo in odhodu z dela preko terminala na dotik, z uporabo kode, RFID kartice, snemanja obraza ali prstnega odtisa. Proces prijave in odjave je tako izjemno preprost in omogoča, da način evidentiranja prilagodite potrebam vašega podjetja.

Možnost evidentiranja tudi preko mobilne aplikacije

Zaradi naraščajoče mobilnosti delavcev so pri eVidentik.com razvili tudi mobilno aplikacijo za Android telefone, ki omogoča vašim zaposlenim enostavno prijavo in odjavo od dela kjerkoli in kadarkoli. S tem so za vas razširili uporabnost platforme eVidentik.com, hkrati pa ohranili natančnost in zanesljivost pri beleženju delovnega časa.

10-letna prisotnost na trgu in izkušena programerska ekipa

Platforma eVidentik.com je na tržišču prisotna že več kot 10 let. Za uspešnost in prepoznavnost je poleg kvalitete, uporabnosti in ugodne cene zaslužna tudi izkušena programerska ekipa, ki vam bo vedno nudila pomoč in podporo ter odgovorila na vsako vprašanje.


Brezplačno 30-dnevno testiranje za lažjo odločitev

Da bi vam omogočili, da preizkusite vse prednosti, ki jih prinaša eVidentik.com, vam pri podjetju Bilaz d.o.o. ponujajo 30-dnevno brezplačno testiranje. To vam omogoča, da se prepričate o učinkovitosti in uporabnosti njihove platforme brez tveganja. Prepričani so, da boste z rezultati navdušeni, zato izkoristite prednosti platforme eVidentik.com še danes!Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BILAZ d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BILAZ d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Bilaz računalniško, prodajno-servisni center d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BILAZ d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več