Poslovne rešitve
20.03.2024 07:15

Deli z drugimi:

Share

Enostavno in učinkovito evidentiranje delovnega časa za vaše podjetje

Delodajalec mora za vsakega delavca dnevno voditi obsežno evidenco o izrabi delovnega časa.

Program eVidentik.com vam zagotavlja hitro in enostavno vodenje evidence ter pregledno obdelavo zbranih podatkov.

Ključne prednosti programa eVidentik.com

Enostavna uporaba: Sistem je avtomatiziran in v slovenskem jeziku. Je tudi preprost za uporabo, saj omogoča registracijo preko terminala na dotik, s prstnim odtisom, RFID kartico, pa tudi preko računalnika in pametnega telefona.

Vsestranskost: Sistem omogoča nadzor nad rednim delom, odmor in službenimi izhodi, pa tudi nad terenskim delom, delom od doma, bolniškimi odsotnostmi ipd. – vse na eni platformi.

Natančnost in dostopnost: Podatki se v sistem beležijo hitro in natančno. Do njih lahko dostopate kadar koli. Izpisi podatkov so pregledni, lahko jih prilagodite različnim merilom in tudi natisnete.

Prilagodljivost: Sistem prilagodimo vašim potrebam, zato je uporaben za vse vrste in velikosti podjetij. Obnese se tudi v podjetjih z izmenskim delom, saj sistem samodejno prepozna, ali se je delavec evidentiral v ustrezno izmeno.

Zakonitost: Sistem beleži vse podatke, katerih beleženje od delodajalcev zahteva 18. člen novele zakona ZEPDSV (podatki o številu ur, čas prihoda na delo in odhoda z dela, izraba in obseg izrabe odmora med delovnim časom, neopravljene ure, za katere se prejme nadomestilo plače, in za tiste, za katere se nadomestila plače ne prejme, opravljene nadure, ure v nočnem času, izmenskem delovniku, na nedelje in praznike in še mnogo več).

Ugodna cena: Je potrebno kaj dodati?

Zakaj izbrati eVidentik.com:

Izkušenost: Več kot 10-letna prisotnost na trgu.

Podpora: Naša ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo za pomoč.

Varovanje podatkov: Vaši podatki so varni pred dostopom nepooblaščenih oseb.


Prijavite se na brezplačen 30-dnevni preizkus in sami preverite učinkovitost sistema eVidentik.com! Kontaktirajte podjetje Bilaz d.o.o. na e-mail naslov evidentik@bilaz.si ali pokličite na telefonsko številko 041 614 944 (Vasja).


Za več informacij obiščite našo spletno stran www.evidentik.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Evidentiranje delovnega časa

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BILAZ d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BILAZ d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Bilaz računalniško, prodajno-servisni center d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BILAZ d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več