Jamada skupina d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 16755731
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6747191000

Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor.

Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, kako v prihodnost. Izkušnje, pridobljene v preteklih letih, prenovljen in izboljšan poslovno-informacijsko rešitev PANTHEON™ ter procesi so temelji njihove poti.

Svojim strankam želijo zagotoviti lokalno podporo na področju trženja, svetovanja in implementacije poslovno-informacijske rešitve PANTHEON™. Z razvojem kakovostnih in praktično uporabnih poslovnih rešitev, s prijaznim odnosom do uporabnikov, poslovnim odnosom do dobaviteljev in korektnim odnosom do konkurentov želijo vzpostaviti dolgoročen in lojalen partnerski odnos z vsemi poslovnimi partnerji.

Njihovo poslanstvo je rast in razvoj podjetij, ki uporabljajo poslovno-informacijsko rešitev PANTHEON™, kar bodo dosegli z zagotavljanjem kakovostnih in inovativnih rešitev ter s podporo s strani izkušenih in sposobnih podpornikov in programerjev.

Največja prednost podjetja JAMADA SKUPINE so vrhunski strokovnjaki, ki lahko zagotovijo široko paleto profesionalnih storitev z naslednjih področij:

  • poslovno svetovanje za PANTHEON™,
  • ocena poslovnih procesov v podjetju,
  • preoblikovanje poslovnih procesov (BPR),
  • izbira najprimernejše PANTHEON™ rešitve za podporo poslovanju,
  • svetovanje s področja informacijskega sistema PANTHEON™,
  • implementacijo informacijske rešitve PANTHEON™,
  • vodenje projektov,
  • tehnično svetovanje,
  • usposabljanje za PANTHEON™,
  • vzdrževanje informacijskega sistema PANTHEON™ in podporo uporabnikom.

Njihovo vodilo pri poslovanju s strankami je usmerjeno v zagotavljanje nadpovprečnih rešitev, od svetovanja, implementacije do vzdrževanja. Posel opravijo po svojih najboljših močeh. Zavedajo se, da so zadovoljne stranke ključ do uspeha vsakega podjetja.
V podjetju se medsebojno spoštujejo in delujejo kot team. Nagrajujejo vsakega posameznika in ga spodbujajo k osebni in strokovni rasti v okviru podjetja kakor tudi izven njega, saj so zaposleni zrcalo odnosov in nivoja strokovnosti. Spodbujajo tudi iniciativnost in dobre ideje.

Posel opravljajo s strastjo, natančnostjo in usmerjeno v podajanje najprimernejše rešitve. Med zaposlenimi ni razlik. Delajo kot ekipa strokovnjakov, ki si medsebojno pomaga in dopolnjuje. Z razvojem podjetja raste tudi samozavest zaposlenih, kar prinaša še boljše delovne rezultate in uspešno reševanje zapletenih problemov. Zavedajo se, da je kvalitetno izvedeno delo osnova za dolgoročno sodelovanje s strankami in partnerji.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Jamada skupina d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jamada skupina d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice