Računalništvo, telefonija
13.03.2019 11:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno – HP EliteDesk za 279 evrov

Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno – HP EliteDesk za 279 evrov
Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno – HP EliteDesk za 279 evrov

Zakaj bi ob nakupu novega računalnika trpela vaša denarnica oziroma bančni račun, če lahko kakovostne izdelke dobite po veliko nižji ceni. V tem primeru gre za rabljen namizni računalnik, vendar lahko tudi tovrstnim računalnikom, ki gredo skozi roke strokovnjakov, brez skrbi zaupamo.

HP EliteDesk 800 G1 USDT je zmogljiv in kompakten namizni računalnik. Na spletni strani PoceniPC.com je označen z »A kvaliteta« in »odlična izbira«. Pohvali se lahko s procesorjem Intel Core i5-4570S ter z 8 GB delovnega pomnilnika in je vsekakor odlična izbira. Primeren je za pisarniško delo ter domačo uporabo. Nameščen ima SSD disk velikosti 256 GB, ki bo poskrbel za bliskovito delovanje.

Še nekaj lastnosti

V kompaktnem namiznem računalniku je za obdelavo grafičnih vsebin na voljo grafična kartica Intel HD Graphics. Opremljen je tudi z optično enoto DVD-RW.

Poleg naštetega ima šest USB vhodov, od tega so štirje USB 3.0. Med priključki najdemo po en LAN in VGA priključek in 2-krat Display Port. Manjkajo mu Wi-Fi, WWLAN, Bluetooth in čitalec kartic.

Zase izberi najboljše, izberi Elito – EliteDesk za najboljšo ceno

Zanj boste v spletni trgovini PoceniPC.com na povezavi https://pocenipc.com/hp-elitedesk-800-g1-usdt-11037 odšteli le 279 evrov. To je cena brez operacijskega sistema, lahko pa vam ga namestijo – to ob oddaji spletnega naročila preprosto označite. Po želji vam namestijo tudi Microsoft Office pakete ali antivirus. Prav tako lahko dokupite dodatno garancijo.

Kaj natančno pomeni, da je ta računalnik rabljen?

Gre za rabljeno računalniško opremo business kvalitete, ki se povečini na tržišču pojavi le zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo velika tuja podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo. Brezhibno delovanje pregledane, preizkušene in očiščene naprave jamčijo z enoletno garancijo.

Rabljeni računalniki, prenosniki in monitorji business kvalitete so kljub morebitnim manjšim praskam na ohišju izjemno trpežni, zmogljivi in zgrajeni iz kvalitetnih materialov, kar jim občutno podaljša življenjsko dobo.

Za še več ponudbe obiščite PoceniPC.com.


Prijavi napako v članku