AKREDON d.o.o., Toner123.si

Bronasti partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 73078492
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6461972000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 5860 893
Osnovna dejavnost:
G47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Ustanovitelj:
Primož Bergelj

Spletna trgovina Toner123.si

V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih proizvajalcev (Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Konica Minolta, Oki, Samsung, Xerox).

Pripravili so strategijo zanajboljšo uporabniško izkušnjo pri spletnem nakupovanju tiskalnikov in dodatne tiskalniške opreme.

Uporabniku prijazen vmesnik za enostavno in hitro iskanje

Spletna stran je opremljena s priročnim vmesnikom, s pomočjo katerega lahko vsak uporabnik enostavno brska po celotni spletni trgovini. Filtri in priročni zaimki vas vodijo do tiskalnikov, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Uporabniški vmesnik vam izpiše vse glavne podatke za enostavno primerjavo z ostalimi tiskalniki, oznake proizvajalcev, slike in tehnične podatke. Izpis vam bo zagotovo olajšal izbiro pred nakupom.

Iskanje kompatibilnih kartuš in tonerjev za vaš tiskalnik je zdaj poenostavljeno. S klikom na model vašega tiskalnika se izpišejo vse informacije, povezane z izbranim tiskalnikom. Spletna trgovina Toner123.si sodeluje s svetovno znanimi dobavitelji, kar ji zagotavlja ponudbo izdelkov najvišjega kakovostnega razreda. Verjamejo v svoje izdelke, kar jamčijo s 3-letno garancijo.

Široka paleta tiskalnikov, tonerjev in kartuš

S pomočjo priročnega vmesnika lahko izbirate med originalnimi in kompatibilnimi kartušami ali tonerji. Kaj je razlika med originalnimi in kompatibilnimi kartušami ali tonerji?

Glavna prednost kompatibilnih delov je cena in v nekaterih primerih tudi večja zmogljivost tiskanja. Vsebujejo več črnila oziroma tiskarskega prahu, označeni pa so z XL ali XXL.
Tiskalniki svetovno znanih proizvajalcev pokrijejo vse tehnike tiska. Ekipa spletne trgovine Toner123.si sodeluje le s preverjenimi dobavitelji, kot so na primer Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Konica Minolta, Oki, Samsung in Xerox.

Kakovostno, hitro in ugodno

Potrudijo se, da so naročeni izdelki dostavljeni že naslednji dan. Za naročila nad 50 evrov je dostava brezplačna. Za naročila več kompatibilnih izdelkov pa vam ponujajo do 10 % popusta.

Prepričajte se o kakovostnih izdelkih spletne trgovine Toner123.si, tako da jih naročite tudi sami.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja AKREDON d.o.o., Toner123.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AKREDON d.o.o., Toner123.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.