Igre
27.02.2019 07:30
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konzolna igra iz leta 1994 bo končno ugledala luč sveta!

Retro igra Hardcore se vrača s prenovljeno igralno konzolo Mega SG podjetja Analogue.
Retro igra Hardcore se vrača s prenovljeno igralno konzolo Mega SG podjetja Analogue.

Retro igralne konzole gredo v prodajo kot za stavo, saj po mnenju mnogih poznavalcev nudijo precej boljšo igralnost v primerjavi s sodobnimi igralnimi konzolami. To bo povsem držalo tudi za prenovljeno igralno konzolo Mega SG podjetja Analogue. Ta bo namreč imela prednaloženo igro za igralno konzolo Sega Genesis iz leta 1994, ki je bila javnosti predstavljena, vendar ni nikoli ugledala luči sveta. Tu seveda govorimo o retro konzolni igri Hardcore, o kateri se le leta 1994 veliko pisalo, a do uradnega izida igre ni prišlo.

Igralna konzola Analogue Mega SG bo simulirala strojno opremo retro igralne konzole Sega Genesis, pri čemer bodo ljubitelji iger imeli na voljo HD izhod in zvočno kartico, ki ustreza sodobnim standardom. Streljačino Hardcore bomo lahko igrali že aprila letos, ko bo retro igralna konzola Mega SG dostavljena prvim kupcem. Pri tem velja omeniti, da retro igra Hardcore ni prva neizdana igra, ki jo bo podjetje Analogue ponudilo v prodajo. Ljubiteljem retro iger so bile namreč doslej ponujene v igranje številne druge neizdane konzolne igre, kot sta na primer Polygon in Super Turrican Director’s Cut.

Streljačino Hardcore bo letos sicer na voljo tudi v posodobljeni različici, ki bo ustrezala vsem sodobnim standardom igranja konzolnih iger. Za to bo poskrbelo podjetje Strictly Limited, na voljo pa bo lastnikom igralnih konzol PlayStation 4 in PlayStation Vita.


Prijavi napako v članku