Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
15.09.2023 15:00

Deli z drugimi:

Share

Poslujte pametno in prihranite s celovitim upravljanjem tiskanja

Poslovanje podjetja, z njim povezani stroški in skrbi, so lahko veliko breme, ki pa se ga lahko s pravilnim pristopom otresete.

Podjetje zahteva celega človeka vsaj 8 ur na dan, zlahka pa napišemo, da je treba temu času v večini primerov dodati uro ali dve. Prav zato so neprecenljive rešitve ponudnikov, ki s svojimi storitvami razbremenijo prepoln urnik in skrbi, s katerimi se srečuje vsako podjetje.

Težave s tiskalniki, optičnimi bralniki in večnamenskimi napravami v pisarnah so tako zaposlenim kot vodilnim v podjetjih obarvale že marsikateri siv las. Ponudniki, kot je Optiprint, znajo poskrbeti, da tovrstne neprijetnosti postanejo stvar preteklosti.

Lastništvo tiskalnika je breme – najem je prava rešitev

Nemoteno delovanje naprav 24/7 je za podjetje ključno. Tiskanje je vsakodnevno opravilo in vsak zaplet pomeni tudi zastoj delovnega procesa, česar si ne želi nihče.

Vsa filozofija Optiprinta izhaja iz dejstva, da je lastništvo tiskalnika za podjetje breme. Zakaj ga ne bi torej raje najeli. Tiskalnik tako ne bo v vaši lasti, kljub temu pa vam bo služil enako (oziroma bolje), kot bi bil vaš. Z najemom tudi prihranite čas in denar ter optimizirate stroške.

Nižji in predvidljivi stroški

Celovito upravljanje tiskanja je pomemben del pametnega poslovanja podjetja. Operativne stroške tiskanja lahko zniža do 30 %. Kako je to mogoče? Tako, da so v storitev najema tiskalnika vključeni vzdrževanje, vsi rezervni deli in neskončna barvna kartuša. Storitev podjetja Optiprint vključuje tudi celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev težav, ki se jih da rešiti na daljavo, in odziven lokalni servis, ki težave na terenu reši še isti dan.

Načrtovanje stroškov je z najemom tiskalnika pri Optiprintu enostavnejše, saj je strošek tiskanja fiksen in vsak mesec isti, tako da ni neprijetnih presenečenj in dodatnih stroškov ob morebitnih okvarah in obiskih serviserjev. Prav tako pa nikoli ne ostanete brez tiskalnika. Predvidevanje in načrtovanje stroškov tiskanja je tako enostavnejše in bolj predvidljivo kot kadarkoli prej.

Popolna brezskrbnost po vsej Sloveniji

Z najemom tiskalnika pri Optiprintu boste lahko popolnoma brezskrbni, saj bo za tiskalnik skrbela ekipa, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Osredotočeni so na uporabniku prijazno storitev od samega začetka, ko vam serviserji pripeljejo tiskalnik z neskončno barvno kartušo, ga priklopijo, povežejo v omrežje in pripravijo na brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje. Med uporabo jih lahko kadarkoli pokličete in deležni boste iste prijaznosti in hitrega reševanja morebitnih težav.

Optiprintov serviser je v povprečju od uporabnika oddaljen 20 kilometrov, in prav bližina oziroma hitra odzivnost je največja konkurenčna prednost ponudnika. Lokalna prisotnost in razvoj osebnega odnosa je nekaj, kar stranke takoj začutijo in znajo ceniti.

Več podatkov o podjetju Optiprint in njihovih storitvah lahko najdete na spletni strani www.optiprint.si. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja in poskrbeli, da boste skupaj našli optimalno rešitev tiskanja za vaše podjetje. (P.R.)


September je tu in v Optiprintu so poskrbeli, da bo vrnitev v delovno okolje po bolj brezskrbnem poletnem tempu čim lažja. Odločite se za celovito rešitev upravljanja tiskanja. Pridružite se septembrski akciji in izkoristite posebno ponudbo – 20 % popust na najem tiskalnika. Prihranite čas in denar ter si zagotovite nemoteno delo 24/7. Več o ponudbi na www.optiprint.si/blog/septembrska-akcijaPrijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
najem tiskalnika

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIPRINT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več