Odklop od tehnologije
Tiskalniki in skenerji
23.03.2023 09:22
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

DIY z Optiprintom: Barvita velikonočna košarica v zgolj 5 minutah

Foto: Optiprint
Foto: Optiprint

Velikonočni prazniki so skoraj pred vrati. Potrebujete idejo za pripravo pomladne dekoracije? Izdelajte si velikonočno košarico, ki vam služi za dekoracijo ali pomladno darilo.

Barvite košarice so prikupen način za dodajanje osebnega velikonočnega veselja v vaš dom. Vse, kar potrebujete, je tiskalnik, trši papir, škarje in lepilo.

Optiprint z vami deli barvito predlogo, ki jo prenesete, natisnete in oblikujete. V zgolj nekaj minutah bo vaša košarica končana!

Obiščite njihovo spletno stran  https://www.optiprint.si/blog/velikonocna-kosarica/ in si prenesite brezplačno predlogo za košarico.

Prijetno ustvarjanje!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIPRINT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več