CDS COM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 13834142
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5718759000
Transakcijski račun:
SI56 0700 0000 1388 257
Osnovna dejavnost:
C27.400 Proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo
Ustanovitelj:
Bojan Pajk, Aleksander Janežič

Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg tega imajo na zalogi vse potrebne materiale za izdelavo reklamnih napisov: od raznih folij, barv za tiskalnike do aluminijastih profilov in plošč.


Vse na enem mestu: folije, PVC platna, tekstil, ALU profili …

Podjetje CDS se je na tržišču zasidralo s celovito ponudbo vseh vrst folij za digitalni tisk, ploterskih folij za rezalnike, reflektivnih folij za napise, vozila in prometne znake, laminacijskih folij za zaščito PVC-ja ali poliestra in še mnogo drugih kakovostnih promocijskih rešitev. CDS COM d.o.o. je uradni zastopnik in distributer svetovno priznanega nemškega proizvajalca folij ORAFOL, za tekstilne potrebe pa so združili moči z italijanskim proizvajalcem SISER.

Začetek leta 2021 so začeli ambiciozno. Postali so distributer in svetovalec proizvajalca COVER FILM. Dizajnerske arhitekturne folije, proizvedene v EU, jim omogočajo kreiranje resnično unikatnih rešitev za obnovo stanovanj, hotelov in drugih poslovnih prostorov. Njihove umetnine si lahko ogledate v spodnjem videu.


Hiter in kakovosten tisk s tiskalniki Mimaki

So ekskluzivni zastopnik, distributer in serviser japonskega proizvajalca Mimaki, ki je vodilni svetovni proizvajalec širokoformatnih brizgalnih tiskalnikov in rezalnikov za potrebe digitalnega tiska. Pokrivajo vse vrste tiska s solventnimi, UV in tekstilnimi tiskalniki. Podjetjem, specializiranim za potisk majic, dobavljajo tiskalnike japonskega proizvajalca Brother.

Poleg tiskalnikov imajo v ponudbi tudi laserske rezalnike, rezalne mize in rezalnike za medije v rolah. Njihov strojni park je obogaten tudi z CNC rezalnimi mizami za industrijsko rabo in CNC stroji za oblikovanje 3D črk in številk za reklamne napise. Izbrano opremo dostavijo, sestavijo, kalibrirajo in izvedejo šolanje za uporabnika.

Leto 2020 je bilo za podjetje CDS zelo uspešno. Poslovanje so razširili na trg 3D tiskanja s pomočjo svetovno priznanega proizvajalca WiiBoox. Njihovi strokovnjaki so osvojili vrsto tehnik 3D tiskanja: DLP in LCD, SLA, FDM, SLM in 3D Food tiskanje.

Vsak tiskalnik za nemoteno in kakovostno delovanje potrebuje temu primerno barvo. Pri CDS vas opremijo z solventnimi, eco solventnimi, pigmentnimi ali UV barvili za tiskalnike znamk Mimaki in Brother.


Aluminij sistemi za označevanje poslovnih in zunanjih prostorov

Na voljo so tudi označevalni sistemi priznanega belgijskega proizvajalca COSIGN. Za notranje označevanje priporočajo sisteme MODULAR, ki jih lahko poljubno nadgrajujete. Modeli CURVO in RAINBOW sta primerna za uporabo samostojnih grafik, ki se jih prekrije s prozorno zaščitno plastiko. Za promocijske namene imajo širok izbor aluminij sistemov, od panojev do pop-up bannerjev.


Z LED prikazovalniki do prepoznavnosti podjetja

Promocija vašega podjetja je v rokah podjetja CSD in njihovih LED prikazovalnikov popolnoma varna. LED prikazovalnike razvijajo in izdelujejo v svojih delavnicah. Opazite jih lahko po celem svetu, od Japonske do skrajnega zahoda ZDA. Po vaših merah vam pripravijo LED prikazovalnike za notranjo ali zunanjo in mobilno uporabo.

Poleg prodaje strojev, potrošnega materiala in izdelava LED prikazovalnikov, vam pomagajo tudi pri montaži in servisu. Vse CDS izdelke servisirajo tako v garancijskem roku kot tudi izven njega.

Za več informacij si oglejte njihovo spletno stran.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja CDS COM d.o.o.

CDS Com logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CDS COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.