Računalništvo, telefonija
15.09.2017 12:48
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC vidi svojo prihodnost s platformo Android One!

Pametni mobilni telefon HTC Android One naj bi bil le še vprašanje časa!
Pametni mobilni telefon HTC Android One naj bi bil le še vprašanje časa!

Platforma Android One v osnovi predstavlja eno izmed najpomembnejših iniciativ podjetja Google, saj bo lahko na njeni osnovi pametni mobilni telefon in dostop do spleta ponudi praktično vsem prebivalcem sveta. Zato ne preseneča, da se zanj vse bolj množično odločajo proizvajalci pametnih mobilnih telefonov. Zanj naj bi odločilo celo podjetje HTC, ki naj bi na njeni osnovi pripravilo pametni mobilni telefon Ocean Life, ki bo temeljil na strojni opremi telefona U11 Life.

Glede na spletne govorice naj bi bil pametni mobilni telefon HTC Ocean Life opremljen s 13,2-centimetrskim oziroma 5,2-palčnim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, procesorjem Qualcomm Snapdragon 630 in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora, ki ga bo seveda mogoče razširiti s pomočjo pomnilniških kartic microSD. Tu naj bi bil na voljo še bralnik prstnih odtisov na sprednji strani in prepoznavnimi možnostmi Edge Sense.

Za zajem fotografij naj bi bil na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, enako tipalo pa naj bi bilo na voljo tudi za zajem sebkov in opravljanje videokonferenc. Ker naj bi bila novost opremljena s certifikatom IP67 to pomeni, da bo odporna tako proti vodi kot prahu, mikrofon s tehnologijo HTC Usonic pa bo poskrbel za zmanjševanje zunanjega hrupa.


Prijavi napako v članku