ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 36779059
Matična št.:
8456356000
Transakcijski račun:
SI56 0310 6100 0974 234
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Sazonov Fedor

S čim se ukvarja Advantech Solutions?

Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo praktične predloge, ki vam bodo v pomoč, da boste delovali pametneje, rasli hitreje in postali še bolj konkurenčni.

Podjetje Advantech Solutions nudi sklop orodij, s katerimi lahko oblikujete strategije.
Ocenijo trenutni in prihodnji potencial vašega podjetja ter vrednosti primerjajo s splošnimi gospodarskimi trendi.

Advantech Solutions: Modra hisa Bravnicarjeva

Njihov pristop vključuje več dejavnosti:

Ocena makrogospodarske slike in izvedba tržnih raziskav: Pri izobraževanju podjetja upoštevajo časovni pomen odločitev. Aktivna podpora omogoča, da poslovni potencial izkoristite v celoti. Tako boste sprejemali prave odločitve ob pravem času.

Parsimonična analitika “poslovne inteligence”: Načelo parsimoničnosti je preživelo preizkus časa, medtem ko visoko kompleksni modeli sčasoma pogosto izgubijo svojo natančnost in napovedno moč. Pri analizi upoštevajo pomembne faktorje oz. dejavnike, ne vključijo pa jih več kot je potrebno.

“Noise” in “signal” napovedniki: Čeprav večina poslovne in gospodarske dinamike sestoji iz šuma, obstajajo tudi določeni t. i. “signal” napovedniki, ki lahko podajo koristne informacije o dogodkih in spremembah v prihodnosti. Zlasti spremembe so fenomen, ki se mu sami zelo posvečamo in ga vključujemo tudi v izobraževanje naših strank.

Popravek pristranskosti ocen: Vsak analitik se sooča z informacijami in okoliščinami, ki lahko vplivajo na njegove ocene vrednosti. Pri Advantech Solutions se zavedajo, da nihče ne more biti povsem objektiven, vendar pa je vsakdo lahko iskren glede svojih preferenc.

Advantech Solutions: pametne resitve

Pametne rešitve, ki lahko podjetje ponesejo v višave

Advantech Solutions nudi vrsto rešitev, ki bodo pripomogle k temu, da se boste v podjetju odločali bolje in postali močnejša konkurenca.

Umetna inteligenca je vse pogosteje tema pogovorov v podjetjih. Tehnologija, ki se je sposobna učiti, je namreč lahko v veliko pomoč pri rasti podjetja. Uspešna je v številnih oblikah aplikacije, iz podatkov oblikuje hipoteze in izbere najboljše možnosti.

Podatki so gonilo razvoja in strateško orodje vsakega podjetja. V Advantech Solutions vam pomagajo analizirati obsežne baze podatkov in pridobiti nove informacije, potrebne za razvoj.

Dostopajte do digitalnega transporta s pomočjo podatkov in analiz. Njihova poslovna spoznanja in analitične zmožnosti omogočajo ponudbo celotnega spektra storitev – od oblikovanja strategij do uvajanja novosti na trg, osredotočenih na podatke in analizo, Internet stvari, računalništvo v oblaku in tehnološko konvergenco.

Poslovna analitika bo hitro preoblikovala in razvila vaše podjetje. Napredna raven analize pri obdelavi podatkov vam bo nudila vpoglede napovedne narave, ki jih potrebujete za konkurenčnost.

Iz podatkov boste prešli v konkretne vpoglede in uporabno vrednost

Temeljna analiza podjetja zagotovlja, da se zavedate dejanske slike podjetja in vam pomaga pri oceni zmožnosti podjetja.

Strategija in poslovno obveščanje zagotavljata seznanjanje pojetij z najbolj ustreznimi možnostmi pri sprejemanju poslovnih odločitev.

Njihove metode omogočajo rast in upravljanje z odločitvami. Strankam omogočijo, da si izberejo pristop, ki jim najbolj ustreza ter sprejmejo odločitve v skladu z njihovimi preferencami.

Advantech solutions na podlagi tržnih raziskav ponuja celovite rešitve, ki bodo optimizirale vaše sprejemanje odločitev in ciljno usmerjenost.

Advantech Solutions: trzne raziskave

Advantech Solutions pokriva širok spekter področij

Podjetje Advantech Solutions je prisotno na mnogih področjih. Pravzaprav boste težko našli panogo, za katero ne poznajo rešitev.

Tako nudijo rešitve na področjih komunikacije, medijev in razvedrila, pa tudi visoke tehnologije in programske opreme, finančnih storitev, maloprodajnih storitev in potrošniških izdelkov, industrije, proizvodnje, energije, naravnih virov, zdravja in farmacevtske industrije, transporta, mestnega okolja ter inovacij na družbenem področju.

Bolj natančno si lahko o vsakem od teh področij preberete na SPLETNI POVEZAVI.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.