Računalništvo, telefonija
21.06.2011 14:23

Deli z drugimi:

Share

Tablični računalnik STYLISTIC Q550 je že na voljo

STYLISTIC Q550 temelji na dolgoletni dediščini ustvarjanja tabličnih računalnikov za poslovne uporabnike in združuje intuitivne uporabniške lastnosti z najvišjo varnostjo
Nov tablični računalnik iz družbe Fujitsu, ki poslovnim uporabnikom nudi visoke nivoje varnosti
Nov tablični računalnik iz družbe Fujitsu, ki poslovnim uporabnikom nudi visoke nivoje varnosti

Fujitsu je oznanil, da je tablični računalnik STYLISTIC Q550 za poslovne uporabnike sedaj na voljo po celem svetu. Tablični računalnik odgovarja na vedno večji problem uhajanja podatkov, ki jih povzroča uporaba nezavarovanih tabličnih računalnikov na delovnem mestu in zagotavlja najvišji varnostni ter integracijski nivo na področju mobilnega poslovnega računalništva.

S tem, ko mobilne naprave, ki ne zagotavljajo popolne varnosti še vedno prodirajo na delovna mesta, se vodje informatike vedno bolj srečujejo z izzivom preprečevanja uhajanja poslovnih podatkov. Fujitsu je na ta izziv odgovoril s predstavitvijo tabličnega računalnika STYLISTIC Q550, 10.1-inčno in lahko tablico, ki se s pomočjo operacijskega sistema Microsoft Windows® 7 neopazno poveže z obstoječo IT infrastrukturo.

Fujitsujev STYLISTIC Q550 podpira intuitivno uporabo in celodnevno delo. Podatki so zaščiteni z varnostnimi značilnostmi “od glave do pet” kot so “Napredna zaščita pred krajo” (Advanced Theft Protection), sistemska platforma, ki je odporna na najgloblje nivoje vdiranja v sisteme in opcijsko vgrajenim modulom “Trusted Platform Module”. Podatki, ki so shranjeni na tabličnem računalniku STYLISTIC Q550 ostanejo zavarovani tudi v primeru izgube ali kraje, povrnemo pa jih lahko tudi z oddaljenim pristopom.

Neodvisni analitik panoge, Bob O’Donnell, podpredsednik programov pri IDC je dejal: “Ni dvoma, da je tablični računalnik STYLISTIC Q550 zasnovan za poslovne uporabnike. Podjetja in vertikalne industrije si želijo tabličnega računalnika, ki temelji na operacijskem sistemu Windows in ki odstranjuje ovire kot so vprašanja varnosti, dostopnosti in upravljanja ter ujemanja s trenutnimi aplikacijami.”

Dieter Heiss, vodja delovnih sistemov pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: “Uporaba naprav na delovnih mestih, ki ne zagotavljajo popolne varnosti je postal resničen problem za podjetja. Na eni strani želijo vodje informatike zagotoviti orodja s katerimi bodo njihovi zaposleni produktivni, na drugi strani pa se morajo prepričati, da uporaba teh naprav ne vodi k nepoznanim varnostnim pomanjkljivostim. Pri Fujitsuju smo predstavili rešitev v obliki tablice STYLISTIC Q550, ki temelji na naši 20-letni dediščini oblikovanja tabličnih računalnikov za podjetja in zagotavljanja varnosti, uporabnosti ter izpolnjevanja zahtev po integraciji.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku