MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 95500146
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6339522000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 7120 050
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Matej Božič

MAT3

Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih strani. Vodi jih poslovna strategija, ki sloni na kakovostnih storitvah in izdelkih po nizkih cenah, z garancijo na opravljene storitve računalniškega servisa.

Katere so njihove prednosti?

 • Pridejo do vas in ne zaračunajo potnih stroškov (do 30 km od sedeža podjetja*)
 • Nudijo garancijo na opravljene storitve (7 dni)
 • Cena je znana že pred opravljeno storitvijo
 • Možnost najema računalniških komponent ali računalnika
 • Na voljo so vam preko e-pošte, telefona ali Skypa
 • Pri večjih napakah računalnik odpeljejo na servis
 • Hiter odzivni čas za pogodbene stranke
 • Izobraževanje in svetovanje
 • Prilagodijo se željam in potrebam stranke
 • Nudijo pomoč na daljavo in ne zaračunajo porabljenega časa
 • Brezplačno telefonsko svetovanje do 15 min
 • Prijaznost
 • Konkurenčne cene in popusti za stalne stranke
 • Fleksibilen delovni čas (po dogovoru z vami)
 • Dolgoletne izkušnje

Servis računalnikov

Mat3_servis računalnikov

Strokovni servis MAT3 se ukvarja s popravilom namiznih in prenosnih računalnikov, z vzdrževanjem omrežja in ostale IT opreme. Poleg menjave okvarjenih komponent z novimi, nudijo tudi garancijo na opravljene storitve. Servis računalnikov izvajajo na domu, v pisarni ali podjetju in tudi na daljavo. Manjše napake lahko odpravijo na licu mesta ali kar na daljavo. Večje napake potrebujejo več časa za diagnostiko, ki jo opravijo v prostorih servisa.

Zavedajo se, da je računalnik nepogrešljiv in vam v primeru daljšega popravila ponudijo začasen nadomestni računalnik. V primeru da se želite znebiti starega računalnika (ki ni starejši od 10 let), vam ga pri MAT3 odkupijo v zameno za popust pri nakupu novega računalnika.

Izdelava spletnih strani

MAT3 wordpress izdelava spletnih strani

Spletna stran je prvi stik med kupcem in podjetjem. Pot uspešnega podjetja se začne s spletno stranjo, ki pa dobi življenje le z nego, ki jo nudijo pri podjetju MAT3. Vaša spletna stran mora biti živa, redno posodobljena in mora odražati identiteto podjetja ali znamke, ki jo želite predstaviti. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelovanja spletnih strani vam podjetje MAT3 svetuje, kako se izogniti pastem izdelovanja in optimizacije spletnih strani. Nudijo tudi lastne pakete gostovanja in domen po ugodnih cenah.


Fotografiranje

Pri podjetju MAT3 se zavedajo raznolikosti na področju fotografiranja, zato nudijo pakete za reportažno fotografijo, fotografije za spletne strani, promocijsko in studijsko fotografiranje izdelkov.

MAT3-Turk-Kacin-Hyundai-i20-R5

V vsak paket je vključenih vrsto storitev, od fotografiranja po vaših željah, digitalne obdelave do možnosti oblikovanja foto knjige. Fotografiranje izvajajo na območju zahodne in osrednje Slovenije.


Pester izbor računalnikov

MAT3-HP-prenosnik

Že nekaj let uspešno vodijo spletno trgovino mat3.si, kjer lahko prebrskate med pestrim izborom rabljenih, obnovljenih in novih namiznih ali prenosnih računalnikov ter druge opreme. Na voljo je tudi zaloga standardnih računalniških komponent, ostale pa so dosegljive v nekaj dneh po naročilu. Nudijo tudi hitro dobavo računalniških komponent po vaših željah.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran ali spletno trgovino.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

MAT3 Matej Božič logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.