Računalništvo, telefonija
28.10.2019 12:49
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bellabeat je predstavil Leaf Crystal, novi pametni nakit plemeniten s kristali Swarovski

Bellabeat je predstavil tudi novo wellness aplikacijo, ki zagotavlja bogato vsebino namenjeno ženskam, ki iščejo pot do boljšega življenskega sloga, zdravja in lepote.
Vsi pametni izdelki znamke Bellabeat se povezujejo z Bellabeat Wellness Coach mobilno aplikacijo.
Vsi pametni izdelki znamke Bellabeat se povezujejo z Bellabeat Wellness Coach mobilno aplikacijo.

Bellabeat, prvi izdelovalec pametnega nakita za ženske, je v svoj portfolij izdelkov dodal nov, s kristali Swarovski oplemeniten wellness tracker Leaf Crystal.

Nov izdelek je bil ekskluzivno predstavljen medijem v Londonu.

Oplemeniten s kristali Swarovski® in oblikovan z občutkom za klasično eleganco se bo Leaf Crystal pridružil liniji pametnega nakita, v kateri sta tudi Leaf Urban in Leaf Chakra. Vsi pametni izdelki znamke Bellabeat se povezujejo z Bellabeat Wellness Coach mobilno aplikacijo, ki ženskam omogoča, da sledijo svojemu življenskemu slogu in izboljšajo svoje zdravje.

Bellabeat je pred nekaj tedni razvil še nov segment Bellabeat Wellness Coach aplikacije – Bellabeat+ Club, ki uporabnicam omogoča dostop do nove in ekskluzivne avdio in video vsebine. Sedaj lahko v Bellabeat aplikaciji najdemo prav vse kar potrebujemo na poti do uresničevanja svojih z zdravjem in lepoto povezanih ciljev – od praktičnih nasvetov, do vaj yoge, pilatesa in fitnesa. Bellabeat je v aplikaciji predstavil celo svetovno inovativen program obrazne yoge, ki uporabnicam poleg drugih izjmenih zdravilnih ucinkov nudi, da na naraven nacin vzdrzujejo mladosten videz.

Vsebina je nastala v sodelovanju z izjemnimi inštruktorji s področja wellnessa. Med drugim podjetje Bellabeat sodeluje z Nives Orešnik, miss Slo 2012 in Karin Velikonja, ustanoviteljico podjetja Glowinface in začetnico obrazne yoge v regiji.

S članstvom v klubu Bellabeat+ uporabnice dobijo dostop do vseh wellness vsebin, kjer koli so – doma, na počitnicah ali pa v službi. Članstvo v klubu poleg dostopa do vseh vsebin uporabnicam pravtako omoča, da delijo svoje izkušnje in sodelujejo v različnih diskusijah, povezanih z zdravjem in življenjskim slogom žensk, ter jim daje pravico do popustov na vse Bellabeat izdelke.

Bellabeat je prvo tehnološko podjetje, ki ženskam ponuja wellness vsebine, kot je yoga za obraz – naravna alternativa anti-age tretmaju in face liftingu, preko aplikacije za pametni telefon.

Ključne značilnosti nove aplikacije Bellabeat Wellness Coach in članstva v klubu Bellabeat + vključujejo dostop do ekskluzivnih wellness vsebin: Face Yoga, Pilates, Yoga & Fitness, popust na pametne izdelke Bellabeat, dostop do najrazličnejših meditacij in možnosti spremljanja življenskega sloga žensk (aktivnosti, spanje , hidratacija, menstrualni cikel).

Zaščitni obraz nakita Leaf Crystal je mlada podjetnica Izabel Kovačić, ki je na svojem Instagramu že objavila sodelovanje.

“Današnji ritem, ki je pogojen s pogostimi potovanji in gradnjo lastne blagovne znamke, pogosto omejuje mojo posvečenost tistemu, kar je najbolj pomembno – lastnemu zdravju. Zato mi je sodelovanje z Bellabeatom seveda omogočilo, da obudim in poudarim vrednote, ki so nam skupne. To je želja po zdravem in uravnoteženem življenju ter ljubezen do lepega,” je povedala Isabel.

“Pri Bellabeat-u verjamemo v povezovanje dobrega počutja in elegance. Leaf Crystal, oplemeniten s kristali Swarovski®, smo ustvarili, da bi ženskam ponudili sodobno in ženstveno alternativo na področju nosljive tehnologije. Z aplikacijo Bellabeat Wellness Coach lahko ženske sledijo svojemu zdravju, telesnemu stanju, vadbi, meditaciji in spremljanju aktivnosti ter znižajo raven stresa, da bi bile bolj pripravljene na vsakodnevne izzive. Ženskam želimo pomagati izboljšati njihovo zdavje in jim hkrati omogočliti, da se ob tem počutijo elegantne,” je komentirala Urška Sršen, CCO Bellabeata.

Leaf Crystal je na voljo za nakup na spletnem mestu Bellabeat.com


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več