MORDICOM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 82382905
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1563238000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 6808 971
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Bogdan Mugerli, Marko Petejan

Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva poslovna orodja. Kakovostna ERP rešitev hitro postane jedro vsakega podjetja. Popolnoma integriran sistem ERP omogoča nemoten pretok informacij med različnimi oddelki in funkcijami. Pomaga tudi pri optimizaciji poslovnih tokov in izboljšanju splošnih poslovnih funkcij. Običajno ERP rešitev pokriva širok razpon procesov, od financ, človeških virov, proizvodnje do odnosov s strankami, upravljanje, trženje, prodaja in drugo. Na splošno ERP sistemi dramatično povečujejo učinkovitost, kar pomeni, da gre za tehnologijo, ki lahko poslovanje obrne na glavo, v dobrem pomenu seveda. Podjetje MordiCom d.o.o. že več kot 20 let skrbi za vzpostavitve kakovostnih ERP rešitev za slovenska podjetja.

Njihove rešitve so plod dolgoletnih izkušenj in trdega dela, pri katerem so vedno v ospredju kakovost, enostavna uporabniška izkušnja, zanesljivost, možnost nadgradnje in povezljivost. Z lastnimi rešitvami so prodrli tudi izven slovenskega ozemlja: Hrvaška, Srbija, Italija, Belgija, Češka, Slovaška, Jamajka, Republika Severna Makedonija, Črna gora, Bosna in Hercegovina.

Med glavne dejavnosti poleg vzpostavitev ERP sistemov spadajo še:

 • knjižniški sistemi,
 • informacijski sistemi za avtobusne postaje in prevoznike,
 • spletne aplikacije,
 • in še več.

Dokaz kakovosti, znanja in predanosti so tudi številni že izpeljani projekti in projektu v teku.

mordicom-portali-spletna stran-sbl

SBL – Pametna pekarska linija

Storitve podjetja MordiCom je za dolgoročni projekt SBL – Smart Bakery Line najelo podjetje Gostol-Gopan d.o.o. Projekt je sestavljen iz dveh temeljnih stebrov: modula za obdelavo podatkov in SBL portala. Obdelava podatkov poteka preko merilcev in senzorjev na pekarski liniji. Zbiranje in obdelava se izvaja na namenskem strežniku na liniji. Del podatkov se hrani na Google oblaku, preostalo pa v računskem centru na Gostolu. SBL portal je namenjen prikazu podatkov. V realnem času prikazuje podatke o trenutni šarži in recepturi, proizvedenih količinah ter doseženi kvaliteti. Prikazuje še:

 • učinkovitost strojne opreme (OEE)
 • trenutni status linije s prikazom šarž in neizkoriščenih delov linije
 • prikaz poteka produkcije v proizvodnem dnevu
 • časovni potek trenutne šarže
 • podatke o šaržah v proizvodnem dnevu

Prikaže tudi podroben prikaz za izbrano časovno obdobje. Ogledate in primerjate lahko kumulativne podatke za OEE, izdelane količine, potek proizvodnje, porabljeno energijo … Na voljo so tudi diagnostična orodja (statistika in analiza alarmov) in podatki o vzdrževanju ter servisu.

Oglejte si še ostale uspešno izvedene projekte:

 • Pekos – ERP aplikacija za proizvodna podjetja
 • Vozovnica – programski paket za avtobusne postaje in avtobusne prevoznike
 • Care – programski paket za vodenje recepcije v igralnicah in igralnih salonih
 • Littera LIS – knjižnični informacijski sistem

Več o podjetju MordiCom na njihovi spletni strani. Za vsa vprašanja so vam na voljo na e-poštnem naslovu info@mordicom.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MORDICOM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MORDICOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.