TISKARNA SILVECO

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 51584824
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5296277000
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 9669 615
Osnovna dejavnost:
C18.130 Priprava za tisk in objavo
Ustanovitelj:
Gombač Matjaž, Gombač Silvo

Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi in e-poštnim trženjem. Čas je, da preizkusite uveljavljen in učinkovit pristop k strankam, to je tisk. Tiskarna Silveco d.o.o. je podjetje, ki že od leta 1989 uspešno ohranja zapuščino Johanessa Gutemberga. Iz skromnih družinskih začetkov so v 30 letih poslovanja na področju tiska in grafičnega oblikovanja prerasli družinske okvirje in postali napredno podjetje s poudarkom na razvoju.

Ostati na vrhu svoje stroke več kot 30 let ni enostavno in je za to potrebno veliko vlaganja, tako v razvoj tiskarske opreme kot v zaposlene, ki konec koncev razvoj ovekovečijo v nekaj prijemljivega. Dolgoletni trud Tiskarne Silveco so opazili tudi v Gospodarski zbornici Slovenije, ki jim je podelilo certifikat odličnosti SME.

Različne tehnike tiska za različne profile strank

Na voljo je veliko različnih vrst tiskarskih metod, ki se nenehno razvijajo. Vsaka tehnika je prilagojena različnim potrebam, kar pomeni, da lahko podjetja izberejo tiskarsko tehniko, ki bo najbolje poudarila njihove izdelke ali storitve.

V Tiskarni Silveco tehniko ofset tiska uporabljajo za izdelovanje kakovostne tiskovine. Z modernim strojnim parkom dosegajo veliko hitrost tiska, obenem pa lahko tiskajo na velike formate in vseeno dosežejo cenovno učinkovitost pri tisku srednjih in večjih naklad. Poleg klasičnega ofset tiska, vam izdelajo tiskovino tudi s tehnologijo suhega ofsetnega tiska. Pohvalijo se lahko s statusom ene izmed prvih tiskarn v JV Evropi, ki so z omenjeno tehnologijo prevzeli odgovornost do okolja, zaposlenih in končnih uporabnikov. Z digitalnim upodabljanjem tiskovne forme Tiskarna Silveco ne povzroča izpustov nevarnih kemikalij v okolje. Uporabljajo tudi barve izdelane na osnovi sojinega olja, ki omogočajo hitrejšo razgradnjo tiskovine. S suhim ofsetnim tiskom in recikliranim papirjem izdelujejo okolju prijaznejšo tiskovino.

Tisk večjih formatov

Tiskarske storitve so vedno med najbolj iskanimi, predvsem zaradi izdelave učinkovitega oglaševalskega in tržnega materiala za podjetja. Nekateri oglaševalni produkti zahtevajo posebno tehniko tiskanja, in sicer tisk velikega formata. Vaše želje lahko natisnejo na papir, samolepilno folijo za zunanjo in notranjo uporabo, raznovrstna platna in folije, hkrati pa vam vedno zagotovijo visoko kakovost tiska. S tiskom večjega formata vam izdelajo nalepke, plakate, reklamne table, svetlobne table, fototapete, panele za reklamna stojala, cerade in podobno. Po naročilu vam izdelajo tudi avtomobilske grafike, vozilo pa vam tudi polepijo.

Digitalni tisk

Digitalni tisk ne zahteva nobenih postopkov predtiskanja ali uporabe plošč, s čimer se začetni čas nastavitve močno skrajša. Tiskanje se lahko začne takoj ob oddanem naročilu, kar je odlično za tiskanje naročil s kratkimi roki izdelave. Prednost digitalnega tiska je možnost večkratnega tiskanja enake tiskovine, obenem pa lahko tiskar brez težav kadar koli spremeni njeno vsebino. Tiskarna Silveco se lahko pohvali z enem izmed najmodernejših proizvodnih parkov v Sloveniji in EU, ki pa ga stalno dopolnjujejo z novo programsko in strojno opremo.

Z digitalnim tiskom sta prvi in zadnji izdelek enake kakovosti. Konsistentnost barv s količino ne upada, barve ostanejo živahne, ločljivost pa visoka. S pomočjo digitalnega tiska vam tiskarji Silveco pripravijo tudi variabilno tiskovino. S personalizacijo pa lahko za vsak odtis tiskajo drugačno besedilo, sliko in druge elemente.

tiskarna-silveco

Personalizirane tiskovine za večjo izpostavljenost blagovne znamke

Personalizirane tiskovine so kot mobilni reklamni pano. Ne glede na to, kam gredo vaši tiskani izdelki po meri, bodo ljudje dosledno izpostavljeni blagovni znamki in sporočilu vašega podjetja. To je vrsta trženja, ki ponuja visoke začetne ugodnosti in neprekinjeno oglaševanje. V podjetju Silveco uporabljajo vodilno tehnologijo personalizacije. V lastnem grafičnem Studiu Orca so njihovi digitalni strojni sistemi povezani s posebno programsko opremo, ki jim omogoča poimenovanje in variabilnost tiskovin predvsem glede teksta in fotografij. Tako boste z njihovimi tiskovinami dosegli maksimalno pozornost med prejemniki in jih presenetili z unikatnim oglaševalskim gradivom.

Silveco Promotion: CD & DVD replikacija, personalizacija glasbene opreme

Podjetje Silveco nadaljuje dolgoletno tradicijo podjetja Racman in uspešno izdeluje CD in DVD plošče z replikacijo. Slednje so brizgane iz vroče plastike na delovno matrico oziroma stamper. Na ta način so plošče bolj obstojne in lažje berljive, kot pa plošče, ki jih posnamete na navaden CD ali DVD. Za celotno izdelavo (razmnoževanje in potisk plošč, tiskanje ovitkov, pakiranje) potrebujejo le 7 dni ali manj. Kaj potrebujejo za izvedbo naročila si lahko ogledate tukaj.

Poskrbijo tudi za vse ostale promocijske materiale, s katerimi boste izstopali ali pa povečali svojo prezenco. Personalizirajo vam katero koli glasbeno opremo, od majic, trzalic do bobnarskih open in palčk.

Več o podjetju Silveco na njihovi spletni strani. Za dodatna vprašanja so vam na voljo na telefonski številki 01 420 57 20 ali pa na e-poštnem naslovu studio.orca@silveco.com.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TISKARNA SILVECO

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TISKARNA SILVECO? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.