Računalništvo, telefonija
10.08.2013 09:38
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Applovi filmi v oblaku tudi za Slovence

Spletna storitev iTunes v oblaku, ki omogoča, da kupljene filme brez dodatnih stroškov naložimo na Applove naprave, je odslej na voljo tudi v Sloveniji. Vse kupljene filmske posnetke bomo v okviru oblačne storitve našli na katerikoli Applovi napravi, ki podpira to možnost.
Filmske uspešnice v okviru Applove oblačne storitve iTunes so končno na voljo tudi nam!
Filmske uspešnice v okviru Applove oblačne storitve iTunes so končno na voljo tudi nam!

Podjetje Apple je leta 2011 spletno storitev iTunes ponudilo v uporabo tudi nam, pri čemer je bilo omogočeno le nakupovanje knjig in glasbe po cenah, ki so ugodnejše kot če bi enak nakup opravili v običajnih trgovinah. Odslej bomo v okviru oblačne storitve iTunes lahko kupovali tudi filme, saj je Apple na seznam podprtih držav dodal osem novih, in sicer Italijo, Avstrijo, Švico, Estonijo, Latvijo, Litvo, Japonsko in Slovenijo. Na spletnem portalu lahko izbiramo med bogato paleto filmskih uspešnic, televizijskih nadaljevank in celovečernih filmov.

Med glavnimi prednostmi podpore oblačni storitvi iTunes najdemo še možnost, da bomo lahko odslej med kupljeno glasbo, knjigami in aplikacijami našli tudi filmske posnetke, in to na katerikoli Applovi napravi, ki podpira to možnost. Na seznamu podprtih naprav najdemo pametni mobilni telefon iPhone, tablični računalnik iPad, prenosni večpredstavnostni predvajalnik iPod in napravo Apple TV. Applova oblačna storitev iTunes z bogato zbirko filmov je dosegljiva s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/yXEKJ1.


Prijavi napako v članku