Slika, tv, avdio
Digitalizacija
Poslovne rešitve
16.09.2022 08:28
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AirServer: preslikava zaslona še nikoli ni bila bolj preprosta

Ena izmed bolj nerodnih stvari, ki se vam lahko zgodi na sestanku v sejni sobi, je, da se zapletate s povezljivostjo naprav in že na začetku izgubite vso samozavest, ki jo potrebujete. Ne dovolite, da pride do tega.

Pri predstavitvah ali sestankih v sejni sobi je pomembno, da vas obkrožajo rešitve, ki jim zaupate in so uporabniku prijazne. Zrcaljenje zaslona in skupna raba sta lahko nočna mora ali pa češnja na torti vsakega sestanka. Poskrbite za slednje.

S predstavitvijo v sejni sobi začnite pravočasno

AirServer je vodilna univerzalna rešitev za preslikavo zaslona, ki zagotavlja izjemno združljivost in zmogljivost. Združljiva je z vsemi sodobnimi pametnimi telefoni, tablicami in računalniki, ki uporabljajo tehnologije, kot so: AirPlay, Google Cast in Miracast. Delite lahko celoten zaslon ali predvajate medije iz aplikacij z nizko zakasnitvijo in visoko kakovostjo. AirServer vgrajena brezžična funkcija za preslikavo zaslona (AirServer Embedded Screen Mirroring Solution) je popolna brezžična rešitev za predstavitve, kjer ni potrebe po dodatnih aplikacijah, kablih ali ključkih za povezavo.

AirServer je enostavna rešitev za sejne ali konferenčne sobe, s katero se lahko vsak izmed udeležencev, na primer s telefonom, poveže na veliki zaslon in deli svoje namizje.

Preprosto in učinkovito

Kot že rečeno, AirServer podpira AirPlay, Google Cast, Miracast in dostop za goste skupaj s številnimi inovativnimi funkcijami. Si želite učinkovitega sodelovanja? To še nikoli ni bilo bolj preprosto – od enostavnega načrtovanja do namestitve in upravljanja, saj je deljenje vsebine iz vaše osebne naprave na velik zaslon v sejni sobi z rešitvijo AirServer tako uporabniško dovršeno, da bo vsak sestanek užitek.

Zasloni Sharp/NEC serije M in ME z vdelano rešitvijo AirServer zagotavljajo elegantno kombinacijo intuitivnega deljenja zaslona s profesionalno tehnologijo za vaše sejne sobe in prostore, kjer zaposleni razvijajo svoje ideje.

Programska oprema AirServer je pripravljena na prihodnost in jo je mogoče nadgraditi, poganja pa jo modul Raspberry Pi, ki zaslon velikega formata Sharp/NEC serije M ali ME spremeni v univerzalni sprejemnik za zrcaljenje zaslona.

Popoln prostor za sodelovanje

Z AirServerjem na zaslonu Sharp/NEC lahko uporabniki povežejo svoje naprave, kot so računalniki Mac ali tiste, ki imajo naložen operacijski sistem Windows, prav tako pa tudi svoj iPhone, iPad, telefon ali tablico Android ali Chromebook. Brezžično zrcaljenje zaslona je mogoče tako rekoč z vseh naprav – in tako se prostor, poln posameznikov, s Sharp/NEC zaslonom spremeni v prostor za sodelovanje. Brezžično projicirajte svoje namizje s telefona, tablice ali računalnika, ne da bi za to potrebovali še kakršno koli dodatno opremo.

Izkoristite odlične dodatne funkcije

Vgrajena dostopna točka za goste: AirServer ustvari svoje lastno omrežje za goste, da lahko prek njega dostopajo do spleta, tako da se preprosto povežejo in projicirajo svoj zaslon na Sharp/NEC zaslon za sodelovanje.

Digitalno oglaševanje: Prikažite lastno vsebino med sejami, saj AirServer podpira ozadja po meri in rešitve digitalnega oglaševanja.

Predvajanje iz aplikacij: Predvajajte svoje najljubše vsebine in aplikacije, ki jih podpira Chromecast.

AirPlay iz aplikacije YouTube: AirServer podpira tudi AirPlay vsebine iz YouTuba in drugih aplikacij.

Varnost: Zavarujte svoje omrežje z varnostno rešitvijo, ki omogoča tudi prilagodljivo integracijo in samodejne posodobitve. Vse seje potekajo lokalno in niso povezane v medmrežje.

Zaslon na dotik: AirServer omogoča upravljanje sistema Windows na dotik z uporabo interaktivnega zaslona Sharp/NEC serije M in ME v vaši sejni sobi. Če gre za monitor, ki je občutljiv na dotik, deluje v obe smeri (»touch« in »touch-back«), zato lahko vsebino, ki je projicirana z naprave, upravljate na dotik tudi na Sharp/NEC zaslonu.

Zasloni so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko med njimi izbirate glede na svoje potrebe: od najmanjšega 43-palčnega (109 cm) do velikega 65-palčnega (165 cm) in dvema vmesnima možnostima (50- in 55-palčnima zaslonoma oziroma 127 in 140 cm).

Več najdete na spletnih straneh www.acord-92.si in www.sharpnecdisplays.eu. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
NEC zasloni

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več