Tiskalniki in skenerji
02.11.2022 07:26

Deli z drugimi:

Share

Vloga industrijskih tiskalnikov nalepk je podcenjena

Vsako podjetje, ki želi izboljšati organiziranost, postati bolj skladno, agilno, slediti metodi 5S, zmanjšati energijsko potratnost in izboljšati način dela, si bo želelo v svojem repertoarju imeti industrijski tiskalnik nalepk.

Industrijski tiskalniki nalepk se uporabljajo v različnih panogah za številne namene: proizvodnja, transport in logistika, prodaja, zdravstvo, farmacija in povsod drugje, kjer sta označevanje in organiziranje na prvem mestu.

Ključne prednosti industrijskih tiskalnikov nalepk

Preprečevanje nesreč in zagotavljanje varnosti pri delu sta med pomembnejšimi vidiki vodenja podjetja. Industrijski tiskalniki nalepk poskrbijo, da so vse naprave in vsa nevarna območja ustrezno označeni. Tako se zaposleni zavedajo morebitnih nevarnosti in lahko ravnajo v skladu z vzpostavljenimi protokoli.

Vsak proizvodni obrat oziroma organizacija, ki si prizadeva slediti metodi 5S (sortiraj, organiziraj, očisti, standardiziraj, vzdržuj), potrebuje tiskalnik nalepk. Zakaj? Metoda 5S izboljša kakovost, poveča varnost, zagotavlja učinkovito  organiziranje in postavlja v ospredje poenostavljeno delovno okolje ter zmanjšanje števila odvečnih operacij. Vzpostavitev sistema 5S in izpolnjevanje zadanih ciljev sta brez industrijskih tiskalnikov nalepk skorajda nemogoča.

Prednosti industrijskih tiskalnikov se vijejo v nedogled. Med ključnimi bi izpostavili večjo preglednost – vsaka naprava je primerno označena za lažjo uporabo in vzdrževanje, večjo prepoznavnost, možnost skupne rabe in sledljivost. Podroben popis vseh naprav in ostale opreme je na primer izvedljiv le z ustreznimi nalepkami.

To so prednosti, ki odlikujejo vsak industrijski tiskalnik nalepk, vseeno pa izbira ni tako preprosta. Pozorni morate biti na ločljivost izpisa, hitrost tiskanja, enostavnost uporabe, povezljivost in poprodajno podporo proizvajalca. Podjetje Brother na tem področju predstavlja inovacije že več kot trideset let. V tem času je postalo sinonim za kakovostne tiskalnike in večfunkcijske naprave, vključno s tiskalniki nalepk.

Industrijski tiskalniki nalepk Brother TJ: ustvarjeni za hitrost in trdoživost

Serija tiskalnikov nalepk TJ je vrhunec tridesetih let izkušenj, vzponov in padcev. V njihovem DNK se skriva zasnova, ki poudarja minimalne izpade in največjo produktivnost, in sicer z veliko hitrostjo tiskanja, veliko kapaciteto traku in vgrajeno vzdržljivostjo, zaradi česar je njihov dom v osrčju težkih proizvodnih okolij.

Brezhibna integracija z najrazličnejšimi okolji (razumejo različne ukazne jezike, vključno z emulacijo ZPL2) in številne napredne možnosti povezovanja (USB, USB Host, Wi-Fi, Bluetooth) pomenijo, da so ti tiskalniki pripravljeni na vse ovire in izzive, ne glede na to, ali gre za nalepke za pošiljanje ali sprejem, nalepke izdelkov, nalepke skladnosti ali druge aplikacije. Tiskalniki TJ kot prave industrijske naprave ne poznajo počitka. Natisnejo lahko več kot 1000 nalepk na dan, s čimer izpolnijo tudi najbolj zahtevna pričakovanja.

LED- ali LCD-zasloni na dotik z natančnim prikazom podatkov v realnem času še dodatno izboljšajo uporabniško izkušnjo.

V proizvodnji skrbijo za označevanje strojev, izdelkov in tiskanje pakirnih nalepk. Transport in logistika bi bila brez tiskalnikov nalepk praktično ohromljena, saj dnevno potrebujejo nalepke za identifikacijo, označevanje skladnosti, pripravo naročil, upravljanje zalog in še več. Vsakič, ko stopite v prodajalno, boste na slehernem izdelku opazili številne nalepke, ki poskrbijo za prepoznavnost blagovne znamke in opremljenost s pomembnimi informacijami. Zdravstvo je še ena ključna panoga, kjer sta skladnost in preglednost izdelka življenjskega pomena.

Za še več informacij o seriji industrijskih tiskalnikov Brother TJ obiščite www.brother.si in poiščite zavihek Industrijski tiskalniki nalepk. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Brother tiskalniki barvni tiskalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

EPSON

, ,