ACORD-92 d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Stegne 13, 1000 Ljubljana
  • 01 583 72 30
  • info@acord-92.si
  • www.acord-92.si/
  • Ponedeljek - petek: 08.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 95346872
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5460450

Podjetje Acord-92 d.o.o. je eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji.

Njihov prodajni program vključuje v svetu uveljavljene blagovna znamke, kot so Toshiba, Dell, Kingston, Philips, NEC, Logitech in številne druge …  Njihova blagovna znamka računalnikov PCplus je v Sloveniji uveljavljeno ime osebnih računalnikov, z računalniki iz lastne proizvodne linije oskrbujejo vse glavne slovenske trgovce z računalniško opremo. So tudi edini OEM Microsoft partner v Sloveniji.

Kot distributer svojim partnerjem ponujajo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost,  logistično in tehnično podporo strokovnega osebja ter hišni servis računalnikov in različne računalniške opreme.

So tudi pooblaščeni serviser priznanih blagovnih znamk, kot so Toshiba, Dell, NEC, MSI … Dokaz njihovih izkušenj in zmogljivosti so številne zmage na vladnih razpisih za nakup računalnikov, monitorjev, projektorjev in strežniške opreme.

Leta 1991 so začeli z delom kot skupina zanesenjakov, ki je iz majhnega podjetja, ki je sestavljalo računalnike v nekaj letih postalo ena največjih distributerskih hiš z računalniško opremo v Sloveniji.

Kot eden izmed največjih so pod “pritiskom” mnogih podjetij, kar pa jim ne preprečuje, da poslujejo profesionalno in kvalitetno. “Pritisk” jim pomeni le dodatno motivacijo in izziv.


Deli z drugimi: