8000plus d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 13458795
Matična št.:
8159599000
Transakcijski račun:
IBAN SI56 0228 1026 2656 285
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Maček Dušan, Aurednik Tomislav

8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu

Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, digitalnega marketinga in digitalne transformacije. V podjetju 8000plus so kos vsemu.

V podjetju 8000plus imajo med 20 in 30 let IT izkušenj in so ekipa izkušenih sodelavcev. Več kot 8 let delujejo v podjetju 8000plus, d. o. o., na področju razvoja aplikacij, e-poslovanja (optimizirano brezpapirno poslovanje), so strokovnjaki za kibernetsko varnost, svetovalci za digitalno strategijo in digitalno transformacijo, razvijalci …

O vseh njihovih dejavnostih in o tem, zakaj so pravi naslov, če želite, da v vašem podjetju vse »štima«, pa v nadaljevanju.

Tehnična podpora 24/7 preko e-pošte podpora@8000plus.si ali na telefonski številki 064 248 123 med 8. in 16. uro.

123gostovanje

S podstranjo 123gostovanje.si pokrivajo spletno gostovanje. Kot pravijo sami – hitro, varno in zanesljivo s strežniki v Sloveniji. Izbirate lahko med standardnim gostovanjem, namenskim gostovanjem in paketi gostovanj za nadaljnjo prodajo.

Spletno gostovanje 8000plus

• Pri standardnem gostovanju uredijo vse potrebno za gostovanje, poskrbijo za spletno varnost z antivirusnimi programi, antispam zaščito in e-pošto, varovano s SSL/TLS certifikatom.
• Namensko gostovanje je namenjeno zahtevnejšim spletnim stranem in trgovinam, ki potrebujejo več kot le klasično spletno gostovanje.
• Potem pa je tu še gostovanje za nadaljnjo prodajo, namenjeno spletnim agencijam, razvijalcem in ostalim uporabnikom, ki nimajo lastne infrastrukture strežniških sistemov.

Pri paketih gostovanj lahko preprosto izbirate med XS, S, M, L, in XL, odvisno od tega, koliko GB prostora in domen želite, koliko GB prometa boste imeli in podobno.
Danes je stran pametno oziroma kar nujno zavarovati s SSL certifikati. Tako ustvarite šifrirano povezavo med brskalnikom in strežnikom. Ponudba na 123gostovanje.si vključuje Comodo domenske, poslovne in razširjene certifikate ter GeoTrust® in RapidSSL certifikate.

GeoTrust® je drugi največji ponudnik SSL certifikatov, ki so združljivi z 99 % vseh brskalnikov. RapidSSL pa je prava izbira, če želite kakovostno varnost za zelo ugodno ceno.

Zakaj izbrati 123 gostovanje? Je spletno gostovanje, s katerim dobite celovite rešitve na enem mestu. Imajo lastne strežnike, so zelo odzivni z izkušeno ekipo in s konkurenčnimi cenami. Vedno sledijo najnovejšim trendom in za svoje delo nudijo garancijo.

123oblak

123oblak je namenjen vsem, ki želite dostopati do svojih podatkov kadarkoli in kjerkoli ter jih varno deliti. Do podatkov boste lahko dostopali preko računalnika, telefona ali tablice. Pomembnih podatkov z 123oblakom (dokumentov, slik, video posnetkov …) ne boste nikoli več izgubili.

Oblačne storitve 8000plus

Na kratko: 123oblak je IT rešitev, primerna tako za posameznike kot tudi za podjetja. Omogoča dostop, delitev in sinhronizacijo podatkov iz katerekoli naprave in omogoča varnostne kopije.
Če želite storitev pred nakupom testirati, pišite na nakup@123gostovanje.si ali pokličite 031 782 321.
V podjetju 8000plus pripravijo tudi vse za prijavo na razpise in vavčerje. Razpis pripravijo in izvedejo v celoti – od priprave dokumentacije do izvedbe vseh ukrepov in oddaje zaključnih poročil.

123eposlovanje.si

Za brezpapirno poslovanje je na voljo razpis 123eposlovanje.si, preko katerega lahko črpate sredstva za elektronsko izmenjavo med partnerji, digitalizacijo nastopov na sejmih, spletne strani za tuje trge, spletne trgovine, produktno-prodajne videe in za krepitev kompetenc oziroma usposabljanja.

E-poslovanje 8000plus

Izvajajo vavčerje za področja:
• Kibernetska varnost
• Digitalni marketing
• Digitalna strategija.

123kibernetskavarnost.si

V podjetju 8000plus dobro vedo, da je kibernetska varnost vse bolj pomembna. Če na tem področju ne naredimo kaj dosti, bodo nepridipravi to hitro izkoristili, kar pa podjetju lahko povzroči ogromno škodo.
Na spletni strani 123kibernetskavarnost.si ponujajo izvedbo sistemskega varnostnega pregleda in vdornega testa ali uvedbo celovite politike kibernetske varnosti.

Kibernetska varnost 8000plus

Izvedejo lahko torej sistemski varnostni pregled, vključno z izdelavo varnostnega in tehničnega poročila s priporočili za odpravljanje napak. Prav tako izvedejo vdorni test, vključno z izdelavo tehničnega poročila o odpravljenih napakah in s primeri.

Opravijo:
• zunanje preverjanje sistema,
• notranje preverjanje sistema,
• vdorni test,
• varnostni pregled spletnih aplikacij,
• socialni inženiring.

123digitalnimarketing.si

Ko govorimo o digitalizaciji, je paleta ponudbe podjetja 8000plus res pestra. Na spletni strani 123digitalnimarketing.si predstavljajo izdelavo spletne trgovine, spletne strani, mobilne aplikacije ali rezervacijskega sistema.
Vpliv digitalnega marketinga na prodajo je vse večji. Pri mlajših osebah je zaradi konstantne uporabe mobilnih telefonov to temeljni način trženja, prav tako narašča uporaba mobilnih telefonov pri starejših.

Digitalni marketing 8000plus

Podjetje mora zato imeti razvito, zanimivo in odzivno spletno stran ali trgovino. Vključiti je treba socialna omrežja, kot sta Facebook in Instagram, po potrebi pa tudi določene plačljive medije, kot na primer Google Adwords in Facebook Ads.
Cilj je združiti vse aktivnosti v celoto, predstaviti podjetje in njegove produkte ter posledično vzpostaviti oziroma povečati prodajo produktov preko spleta.

123digitalnastrategija.si

Ponudbo lepo zaokroža izdelava študije za digitalno strategijo podjetja, ki vsebuje oceno stanja digitalizacije, pripravo načrta za razvoj digitalnih zmožnosti in strategijo digitalne transformacije podjetja.

Digitalna strategija

Digitalna strategija bo prinesla boljšo odzivnost kupcev in posledično večjo prodajo, hkrati pa bo zaradi delno avtomatiziranih procesov prispevala k prihranku časa in denarja.
Podrobne informacije najdete na 123digitalnastrategija.si.

Digitalna transformacija

Smo svetovalci in izvajalci na področju digitalne transformacije za podjetja, ki so jim na voljo nepovratna sredstva.
Z digitalno transformacijo se pripravijo jasni, realni in konkretni ukrepi na vseh ali izbranih področjih, odvisno od prioritet(e) podjetja:
• izkušnja kupca,
• podatkovna strategija,
• procesi in digitalne rešitve za podporo poslovanja,
• digitalni poslovni modeli, produkti in storitve,
• strategija razvoja digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest,
• strategija razvoja digitalne kulture,
• kibernetska varnost in
• industrija 4.0.

Kontaktirajte podjetje 8000plus preko e-pošte info@8000plus.si ali pokličite 031 782 321 in se z njimi pogovorite osebno!


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja 8000plus d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 8000plus d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.