DEMAR d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 60946024
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6753833000
Transakcijski račun:
SI56 1010 0005 3893 971
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Šarčević Mario

Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo

Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ter želijo povečati prepoznavnost in jasno pokazati svoje prednosti. Drznost in estetika sta poleg zagotavljanja tehnične brezhibnosti tisti lastnosti, ki ločujeta spletno agencijo Demar od drugih podobnih. Ideje vzgajajo v kreativne in inovativne spletne strani, v čemer so tudi uspešni, saj zelo dobro razumejo naročnikovo identiteto.

Spletne strani

Strokovnjaki podjetja Demar na prvo mesto postavljajo zahtevne izzive. Zagotavljajo, da se bodo z vsakim ukvarjali, vse dokler stranka ne bo zadovoljna. Med vrednote podjetja uvrščajo odličnost, osebno učinkovitost in skrb za stranke. Z znamko Demar zagotavljajo prepoznavnost, jamčijo za kakovost in profesionalno opravljeno storitev. Za stranke so dosegljivi 24 ur dnevno, kar je v današnjem hitrem poslovnem svetu izjemno pomembna vrlina in lastnost, ki jo stranke pogosto zahtevajo. Sodelavci podjetja Demar stremijo k dolgoročnemu sodelovanju.

Prednost dajejo spletni vsebini, ki teče na brezhibni tehnični osnovi. Vsaka njihova spletna stran je prilagojena za večino modernih naprav, namizne in prenosne računalnike, mobilne telefone in tablice. Poudarjajo pomen dosegljivosti za stranke, kar pa je mogoče doseči le s tehnično neoporečno stranjo, ki je preprosta za uporabo in nudi vse informacije, ki jih uporabnik v nekem trenutku potrebuje.

Spletna agencija Demar_Izdelava spletnih strani

Rešitve izoblikujejo z mislijo na končni cilj, upodobijo jih po meri stranke. Pri tem upoštevajo hkratni pomen oblikovne plati in vsebine spletne strani, ki mora biti enostavna in intuitivna.

V podjetju Demar si sodelovanje predstavljajo kot dobro utečen stroj. Prvemu srečanju, na katerem izdelajo načrt za uspešno izdelavo strani, sledi skrbno načrtovanje. Zastavljene cilje pričnejo uresničevati v drugem koraku, česar se lotijo na ravneh oblikovanja in tehničnega (programerskega) razvoja.

Radi poskrbijo, da obiskovalci spletne strani ostanejo brez besed – v pozitivnem smislu! Kot najpomembnejši korak štejejo testiranje; takrat skupaj s stranko preverijo rezultat opravljenega dela. Po potrditvi stran zaživi, v veselje avtorjev, lastnikov in številnih obiskovalcev.

Trženje oglasnega prostora

Poleg izdelave učinkovitih spletnih strani so strokovnjaki za trženje oglasnega prostora na medmrežju. S svojim znanjem poskrbijo, da bodo stranke naročnika zares našle. V ta namen so pripravili več zanimivih projektov, ki so vodilni na svojem področju. Ker sodelujejo z osrednjimi podjetji v določeni dejavnosti, zagotavljajo izjemno spletno obiskanost. Vse to v panogah, kot so stavbno pohištvo, računovodski in čistilni servisi, avtoprevozniki, krovstvo, tesarstvo, ograje, nadstreški in obrtniki/gradbeniki.

Spletna agencija Demar_Voda 902

Bogate reference in nagrade

O kakovosti agencije Demar pričajo bogate reference in številne nagrade, ki so jih prejeli. Med prvimi naj omenimo podjetje Prigo, Aleja Finance, Voda 902, projekt Hiša na travniku, Emonec kafe, MTS International, Senčila Bled, Dimniki Hočevar, Flaška, RHI logistik, Dolinšek transport, Mizarstvo Gorjanc in številni drugi.

Leta 2017 so prejeli nagrado Websi, 1. mesto v kategoriji »Turizem« in 3. mesto v kategoriji »Poslovne spletne strani«. Pred dvema letoma so se veselili 1. mesta v kategoriji finančnega sektorja, bili so zmagovalci po izboru ljudstva, zasedli pa so tudi 3. mesto v kategoriji »Turizem«. Lani so v okviru nagrade Websi drugič postali zmagovalec ljudstva, osvojili pa so tudi 3. mesto v kategoriji »Produktne in pristajalne spletne strani«.

Spletna agencija Demar_Websi nagrajenci

Strokovnjaki podjetja Demar vas pričakujejo na svoji spletni strani. Za stranke so dosegljivi tudi na telefonski številki 0590 74 061 ali preko elektronskega naslova info@demar.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja DEMAR d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DEMAR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.