Tiskalniki in skenerji
04.10.2023 07:15

Deli z drugimi:

Share

Brother napoveduje novo vrhunsko serijo tiskalnikov

Brother napoveduje naslednjo generacijo nagrajenih enobarvnih laserskih tiskalnikov, zasnovanih za izboljšanje učinkovitosti podjetij.

Brother s ponosom predstavlja svojo posodobljeno linijo črno-belih laserskih naprav, ki so pripravljeni postaviti nove standarde v industriji – s hitrejšim tiskanjem in skeniranjem v celotnem razponu serije, izjemno vzdržljivostjo in zmožnostjo prilagajanja naraščajočemu obsegu natisnjenih strani in potreb po varčnem ravnanju s papirjem.

Večja produktivnost in poenotena uporabniška izkušnja

Prenovljena serija je zasnovana za povečanje produktivnosti in učinkovitosti za podjetja vseh velikosti. Odlikuje jo tiskanje do 50 strani na minuto in skeniranje za podjetja hitrosti do 100 strani na minuto. Nove naprave omogočajo zaposlenim, da opravljajo naloge z večjo hitrostjo in optimizirajo procese v podjetju.

Naprave so preprosto ustvarjene za dolgoročno uporabo, kar zagotavlja izjemna zanesljivost in nižji stroški vzdrževanja. Poleg tega bodo uporabniki uživali v poenoteni uporabniški izkušnji (UX) v celotni liniji Brotherjevih naprav, kar bo poenostavilo potek dela.

Uvedba potrošnega materiala z večjo kapaciteto, ki omogoča tiskanje do 25.000 strani, zmanjšuje potrebo po pogostih posegih v tiskalnik in je dopolnjena s prilagodljivimi možnostmi ravnanja s papirjem za različne poslovne potrebe.

Vse naprave so standardno varne z uporabo troslojne zaščite in vrsto robustnih funkcij, ki jih je mogoče prilagoditi za zaščito podjetij z različnimi željami in potrebami.

Poleg tega so vsi modeli združljivi z rešitvami Brother, poslovni modeli pa se lahko integrirajo z rešitvami tretjih ponudnikov, vključno z vodilnima ponudnikoma v panogi Kofax in YSoft, kar podjetjem omogoča popolno prilagodljivost pri upravljanju dokumentov, varnosti in nadzora.

Nova vsestranska ponudba je na voljo tudi kot del pogodbe o upravljani storitvi tiskanja (MPS), rešitve “At your side” (»Na vaši strani«) za zmanjšano skrbništvo tiskalnika, prihranek pri stroških in večjo produktivnost.

Brother razmišlja trajnostno

Ta profesionalni program podpira obljubo podjetja Brother o politiki “zero waste” (brez odpadkov). Podjetje s svojimi tiskalniki stremi k temu, da ne proizvaja odpadkov ter se zavzema za trajnostno delovanje. Da bi razbremenil vpliv na okolje, skuša Brother odpadke preusmeriti v recikliranje in ponovno uporabo.

Več kot 100 let inovacij je botrovalo temu, da je danes Brother globalni ponudnik poslovnih rešitev. Podjetje, ustanovljeno kot Yasui Sewing Machines Co. na Japonskem leta 1908 in  kasneje preimenovano v Brother, zdaj deluje v več kot 40 državah po vsem svetu. Brother se nenehno prilagaja, da lahko nudi le najboljše na nenehno spreminjajočem se trgu: od upravljanih storitev tiskanja do tiskalnikov, optičnih bralnikov, tiskalnikov nalepk in naprav za označevanje. Izdelki in storitve Brother so zasnovani za povečanje učinkovitosti, povečanje produktivnosti in spodbujanje sodelovanja na delovnem mestu.


Prenovljene naprave, ki jih bo mogoče naročiti od 1. oktobra pri partnerjih Brother Adria.

Večnamenske naprave:

MFC-L6910DN

MFC-L6710DW

MFC-L5710DN

DCP-L5510DW

Tiskalniki:

HL-L6410DN

HL-L6210DW

HL-L5210DN

HL-L5210DW


Vsi modeli bodo še v tem mesecu predstavljeni na spletni strani www.brother.si, kjer si boste lahko prebrali vse lastnosti in natančne specifikacije.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Brother tiskalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več